به گزارش حوزه فنآوریهای نوین گروهعلمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در دیدار آیتالله شهرستانی به آخرین دستاوردها در حوزه نوآوری و دانشبنیان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر محیطی مساعد برای جذب و ماندگاری نخبگان نیاز داریم، خوشبختانه امروز فضایی فراهم شده است که بر مبنای آن، کشور و دولت تمایلی در گروی درآمدهای نفتی ندارد و نیروی انسانی را ارزشمندترین سرمایه خود میداند.
ستاری ادامه داد: براساس شاخصهای جهانی نوآوری جزو برترینها در شاخص نیروی انسانی هستیم، سرمایه انسانی جوان خلاق ایرانی در دنیا بی نظیر است، نسل جوان هرروز زندگی را متحول میکنند با یک برنامه جدید و فروش شرکتها بدنه جامعه و اقتصاد را تکان اساسی میدهد.
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری با بیان اینکه قدر و ارزش محصول دانشبنیان به نوآوری آن است، اظهار کرد: در حالی که یک بشکه نفت پنجاه دلار است یک داروی بیوتک چند گرمی چندین هزار دلار فروخته میشود، تفاوت اهمیت نواوری و افراد نیروی انسانی در نوآوری برجسته میشود.
آیتالله شهرستانی در این دیدار ضمن گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: باید از تلاشها برای حفظ نخبگان قدردانی کرد و گفت: باید تا جای ممکن از خلاقیتها استفاده کنیم. اگر بتوانیم از استعدادهای برتر استفاده کنیم میتوانیم موفق باشیم. شما میتوانید یک برنامه ریزی کنید که این نخبگان در کشور بمانند و موفقیت در این امر به مجموعه دستاندرکار کشور بستگی دارد.
وی با تقدیر از فعالیتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در زمینه رشد و تولید علم و دستیابی به جایگاههای خوب در جهان و منطقه، ادامه داد: علم، برتری است و به هر میزان که بتوانیم دانش و نوآوری حرکت کنیم، پیروز خواهیم بود و امیدواریم انشاالله با تلاشهایی که صورت گرفته است، کشور در این راه موفقیت لازم را حاصل کند.
معاون علمی و فناوری همچنین در دیدار آیتاللهالعظمی صافی گلپایگانی گفت: تلاش کردهایم تا با ایجاد یک محیط مساعد برای جوانان خلاق و دانشآموخته کشور راه برای پیشرفت و افتخار آفرینی کشور هموار شود.
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری ادامه داد: در این راه نقشآفرینی همه بخشهای جامعه و حمایتهای معنوی مراجع عظام بسیار ارزشمند و راهگشا بوده است.
رییس بنیاد ملی نخبگان در دیدار با آیتالله العظمی سبحانی ضمن اشاره به ظرفیتهای دینی برای افتخارآفرینی و اقتدار کشور گفت: تلاش میکنیم تا ارزشهای دینی و مذهبی خود را به جامعه بیاوریم٬ و این ارزشها در زندگی مردم ظهور و بروز داشته باشد؛ این کار را با توسعه علوم و فناوریهای جدید دنبال میکنیم.
ستاری بیان کرد: تلاش شد به صنعت و کسبوکارهای خلاق علوم انسانی توجه ویژه شود، زیرا بخش عمده ارزشآفرینی در حوزه کسب و کارهای دانشی با تکیه به این حوزه است.
انتهای پیام/