مساحت مفید این سالن به جز انبارها و بخشهای جانبی، حدود ۶۵۰ متر مربع است که در جوار کشتارگاه دام سبک مزرعه نمونه احداث شده است.
علی اورعی زارع مدیر کشت و صنعت مزرعه نمونه با اشاره به ذبح روزانه ۳۰۰ تا ۵۰۰ راس دام سبک در کشتارگاه این مجموعه کشت و صنعت گفت: به طور معمول روزانه ۴ تا ۵/۴ تن گوشت قطعه کاری و بسته بندی شده از این سالن تحویل میهمانسرای حضرت رضا (ع) میشود.
وی ادامه داد: این رقم در مواقع خاص نظیر ایام نوروز، ماه مبارک رمضان و... با توجه به حجم زائران تا حدود ۹ تن نیز افزایش پیدا میکند.
اورعی زارع هدف از احداث این سالن را تولید گوشت قطعه و بسته بندی شده در محیطی بهداشتی، به صورت صنعتی و با کیفیت بالا برابر با نیاز مهیمانسرای حرم مطهر رضوی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این در زمانهایی که دام فراوانتر است، دام بیشتری خریداری و آماده سازی میشود تا در مواقعی که مهمانسرا گوشت بیشتری نیاز دارد، قادر به تامین آن باشیم.
وی با اشاره به تولید ۳ نوع گوشت در سالن قطعه کاری و بسته بندی گوشت مزرعه نمونه گفت: در این سالن ۳ نوع گوشت به صورت خورشی، قیمهای و چلوگوشتی بسته بندی میشود که نوع آن بر روی برچسب بسته بندیها درج میشود.
اورعی زارع ادامه داد: گوشتها پس از تکه کاری متناسب با شیوه خود، در بستههای ۱۴ تا ۱۷ کیلوگرمی تهیه شده و پس قرارگیری در کارتن و روکش پلاستیکی، در سالن انجماد تا دمای ۱۸- نگهداری میشود.
مدیر کشت و صنعت مزرعه نمونه، ایجاد اشتغال را یکی دیگر از دستاوردها و اهداف احداث سالن مذکور دانست و افزود: احداث سالن قطعه کاری و بسته بندی گوشت مزرعه نمونه زمینه اشتغال زایی برای بیش از ۲۰ به طور مستقیم و غیر مستقیم را فراهم کرده است.
انتهای پیام//ف. ح