به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، فرماندار بوشهر در این آیین گفت: کانون سلامت محله باعث توانمند کردن مردم در مشارکتهای اجتماعی میشود.
عباس جمشیدی عنوان داشت: با افتتاح کانون سلامت محله مشکلات و آسیبهای اجتماعی محلات در این کانون شناساییشده و تلاش میشود تا ضمن ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی با مشارکت سازمانها و ارگانهای مختلف نسبت به رفع مشکلات این مناطق اقدام شود.
وی افزود: بافت قدیمی محله بهبهانی شهر بوشهر نیاز به بهسازی و توجه بیشتری دارد که از دانشگاه علوم پزشکی، شهرداری و سایر ادارات شهرستان جهت افتتاح اولین کانون سلامت در این محله تشکر میکنم.
فرماندار بوشهر بیان داشت: بخش درمان بالاترین هزینه را برای وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی دارد که با راهاندازی کانونهای سلامت محله و آموزشهای کارشناسان بهداشتی در زمینه خود مراقبتی، میتوان از بروز بیماریهای قلبی- عروقی، دیابت و سایر بیماریهای غیر واگیر پیشگیری کرد.
این مقام مسئول توجه به فرهنگ خود مراقبتی فردی، خانوادگی و اجتماعی در محلات را الزامی دانست و عنوان کرد: صرفهجویی در همه موارد نیاز میباشد و باید به مردم درزمینه درست مصرف کردن در امر صرفهجویی آموزش داده شود که این رویه به اقتصاد خانواده کمک میکند.
عباس جمشیدی تصریح کرد: کانون سلامت محله باعث توانمند کردن مردم در مشارکتهای اجتماعی میشود و بایستی خود مردم نیز در این امر همکاری لازم را انجام دهند و در این کانون عضو شوند.
وی تأکید کرد: در محلات قدیمی بوشهر طرح ایجاد فاضلاب شهری را شروع کردهایم که با این کار، خانههای محلات قدیمی به فاضلاب شهری متصل خواهند شد.
انتهای پیام/ م