کمال اکبری معاون مشارکتهای اجتماعی وزارت کشور در گفتوگو با خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اینکه چطور میتوان جلوی جاسوسی دشمنان را از طریق سمنها گرفت، گفت: ما اکنون در کشور طبق قانون سازمانهای مردم نهاد ۱۹ هزار سازمان مردم نهاد در کشور داریم. بسیاری از فعالیتها از قبیل: کمکرسانی به مردم، فعالیت در حوزه اجتماعی و فعالیتهایی با رویکردهای مختلف دینی، اجتماعی و هنری بر دوش این سارمانها است.
اکبری با بیان اینکه نظارت گستردهای بر سازمانهای مردم نهاد وجود دارد، گفت: ما نظارت بالایی بر روی عملکرد و حسابرسی مالی این سازمانها انجام میدهیم؛ تشکل یافتگی این سازمانها هم بر پایه حضور مردم است.
معاون مشارکتهای اجتماعی در خصوص عملکرد این سازمانها، گفت: سازمانهای مردم نهاد پیشرو در مباحث مختلف بوده و بر پایه اعتقادات دقیق و درست به ارزشهای انقلاب اسلامی و وطن دوستی حرکت میکنند. البته احتمال دارد در هر سازمانی اشکالاتی وجود داشته باشد که باید با آن اشکال برخورد کرد. همه دستگاهها باید با ما همکاری کنند تا اگر یکی از این سازمانها یک درصد دچار اشتباه و خطا شد، آن اشتباهات مانع فعالیت دیگران نشود.
وی در ادامه افزود: ما به صورت هفتگی هیأت ملی نظارت بر سازمانهای مردم نهاد برگزار میکنیم، در این جلسات برخی از سازمانهای مردم نهاد که اشتباهاتی را انجام دادهاند، اخطار میگیرند. گاهی اوقات این نظارتها منجر به بازرسی میشود، که نتیجه آن در هیأت نظارت تا لغو مجوز برخی سازمانهای مردم نهاد انجام میشود. این سازمانها در واقع دوستان و همکارانی خوب برای کل نظام، حاکمیت و مردم هستند. ما عینک بدبینی نسبت به سازمانهای مردم نهاد نداریم.
اکبری با بیان اینکه سازمانهای مردم نهاد داوطلبانه، صادقانه به مردم خدمت میکنند، گفت: نیازی به اطلاع رسانی مشکلات این سازمانها نیست؛ گرچه شفافیت در این زمینه خوب است و بنده در بعضی از مصاحبههایم سازمانهایی که لغو امتیاز شدهاند را اعلام کردهام.
اکبری با بیان اینکه برخی از سازمانهایی که لغو امتیاز میشوند در پرتال اعلام میکنیم، گفت: ما سازمانهایی را که اخطار دریافت میکنند اعلام نمیکنیم، به این دلیل که آنها اشکال کار خود را بر طرف میکنند و مجدداً به فعالیت خود برگردانده میشوند.
معاون مشارکتهای اجتماعی در مورد آسیبهای اجتماعی به خصوص معضل حاشیهنشینی گفت: یکی از موضوعاتی که سازمانهای مردم نهاد به آن ورود داشته، حوزه حاشیهنشینی است. در سازمان امور اجتماعی کشور یکی از طرحهای این سازمانها ایجاد دفاتر تسهیلگری در مناطق حاشیهنشین بود که اکنون ایجاد شده است. در این دفاتر، سازمانهای مردم نهاد حضور پیدا کردهاند، هر کس بر اساس تخصص خود اعم از توانمندسازی مردم، مشاوره دادن، کمکهای مالی، خدمات پزشکی داوطلبانه و رایگان به مردم خدمت میکند.
انتهای پیام /
نماینده سوال کننده قانع شد