با افتتاح طرح‌های برق‌رسانی روستایی در دهه فجر امسال، تعداد روستا‌های برق‌دار شده کشور با رشد ۱۳.۱ برابری نسبت به ابتدای انقلاب به ۵۷ هزار و ۲۰۰ روستا خواهد رسید.

رشد ۱۳ برابری برق‌رسانی به روستا‌های ایران پس از انقلاببه‌ گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت نیرو (پاون)،  بخش برق کشور به عنوان صنعتی زیربنایی در طی چهار دهه اخیر توانسته است با توسعه طرح‎های انجام شده خود در زمینه‌های مختلف نقش مهمی را در افزایش سطح آسایش و رضایت‌مندی مردم و همچنین توسعه و آبادانی کشور ایفا کند.

همواره رسیدگی به وضعیت مناطق محروم در برنامه‌های صنعت برق کشور دارای اولویت خاصی بوده است که در این میان جامعه روستایی کشور از متعهدترین، زحمتکش‌ترین و کم‌توقع‌ترین اقشار جامعه است و برق‌رسانی به روستا‌ها می‌تواند نقش بسزایی در زدودن چهره محرومیت و افزودن به توانمندی‌های روستاییان ایفا کند.


بیشتر بخوانید: افزایش ۱۱.۴ برابری ظرفیت نیروگاهی پس از پیروزی انقلاب/ صادرات برق به سوریه از طریق عراق


براین اساس نگاهی به فعالیت‌های این صنعت در زمینه برق‌رسانی روستایی نشان می‌دهد که روستا‌های برق‌دار شده کشور تا پایان دهه فجر امسال با رشد ۱۳.۱ برابری نسبت به ابتدای انقلاب به ۵۷ هزار و ۲۰۰ روستا با تعداد چهار میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار خواهد رسید. در پیش از پیروزی انقلاب تنها چهار هزار و ۳۷۶ روستای کشور از نعمت برخوردار بوده‌اند.

برای برق‌رسانی به روستا‌های یاد شده بیش از ۲۴۵ هزار کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف روستایی و ۷۷ هزار دستگاه ترانسفورماتور روستایی به ظرفیت هفت هزار و ۷۰۰ مگاولت آمپر نصب و راه‌اندازی شده است.

در مدت زمان فعالیت دولت یازدهم هم ۳۱ هزار و ۱۵۶ خانوار در دو هزار و ۱۵۲ روستای از نعمت برخوردار شده بودند که در دولت دوازدهم و تا پایان دهه فجر امسال نیز برق‌رسانی به ۴۰۷ روستا با ۶ هزار و ۸۴۴ خانوار به سرانجام رسیده است.

براین اساس از ابتدای شروع به کار دولت تدبیر و امید تا دهه فجر امسال بیش از ۳۸ هزار خانوار در دو هزار و ۵۵۹ روستای کشور از نعمت برق برخوردار شده‌اند که برای برق‌رسانی به این روستا‌ها پنج هزار و ۳۹۵ کیلومتر شبکه فشار متوسط، یک هزار و ۵۰۳ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و سه هزار و ۲۳۸ دستگاه ترانسفورماتور نصب و راه‌اندازی شده است.

در سال ۹۷ نیز جمع روستا‌های که از ابتدای سال تا دهه فجر امسال از نعمت برق برخوردار شده‌اند به حدود ۱۷۰ روستا با دو هزار و ۷۹۸ خانوار خواهد رسید.

در مدت زمان فعالیت دولت تدبیر و امید برق‌رسانی به ۱۳۰ روستا با هزار و ۵۶۹ خانوار از طریق سیستم‌های انرژی‌های صورت گرفته است. همچنین طی سالیان اخیر به بیش از سه هزار و ۲۶۰ خانوار عشایری و کوچ‌نشین در برخی از مناطق کشور از طریق دستگاه‌های تولید برق خورشیدی قابل‌حمل برق‌رسانی شده است.

انتهای پیام/

تجهیز ۳ هزار و ۲۶۰ خانوار عشایری و کوچ‌نشین به دستگاه‌های تولید برق خورشیدی 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار