به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، ۱۱ بهمن ماه، دومین روز از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر برگزار شد. این روز هم مانند روز نخست با بی نظمی همراه بود؛ چراکه به دلیل تاخیر نیم ساعته در اکران انیمیشن سینمایی «آخرین داستان»، نشست خبری آن هم، نیم ساعت دیرتر برگزار شد و همزمان با برگزاری نشست خبری این انیمیشن، فیلم دوم یعنی «بنفشه آفریقایی» اکران شد؛ این موضوع اعتراض شدید خبرنگاران را به همراه داشت.
انیمیشن سینمایی «آخرین داستان» چراغ اول را برای اکران سه انیمیشن حاضر در جشنواره روشن کرد. خبرنگاران از این انیمیشن استقبال کمی در زمان اکران و برگزاری نشست خبری کردند. این موضوع باعث شد که اشکان خطیبی در نشست خبری از خبرنگاران و وجود صندلی خالی انتقاد کند. در ادامه این نشست به کم توجهی به انیمیشن در ایران اشاره شد.
اشکان رهگذر نویسنده و کارگردان انیمیشن «آخرین داستان» در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، درباره موسیقی اثر گفت: ما تحقیق پنج ساله با آقای کریستف رضایی آهنگساز این انیمیشن، برای موسیقی نواحی و ترکیب آن با ارکسترال داشتیم. خوشبختانه به واسطه آقای رسول اف تهیه کننده کار با کارشناسان موسیقی مانند آقای مغازهای آشنا شدیم.
وی افزود:ما به زبان کردی و جنوبی اشعاری داشتیم و با توجه به میزانسن مشورت میگرفتیم و بهترینهای موسیقی را استفاده کردیم. از آقای ناظری برای خواندن تیتراژ پایانی «آخرین داستان» تشکر میکنم.
گفتنی است ساخت این اثر ۹ سال طول کشیده است.
اکران دوم در دومین روز جشنواره فیلم فجر به فیلم سینمایی «بنفشه آفریقایی» اختصاص داشت. بازخوردهای مثبت و منفی درباره این فیلم فراوان بود.
در نشست خبری این فیلم، مونا زندی حقیقی در مورد نحوه انتخاب و چینش بازیگران و حضور رضا بابک در این فیلم گفت: صددرصد آقای بابک انتخاب ما برای نقش فریدون بودند. خانم معتمدآریا بعد از حضور در پروژه، پیشنهاد حضور آقای سعید آقاخانی را دادند که پیشنهاد بسیار خوبی بود. یکی از سختیهای کار، پیر کردن آقای بابک بود به گونهای که کمرشان خم و تکیده شود.
اما از نکات حائز اهمیت دومین روز جشنواره، حضور چهره های سیاسی و هنری در پردیس ملت بود. مصطفی کواکبیان نماینده مجلس شورای اسلامی، محمد رضا شریفیان، علی فروغی مدیر شبکه سه، نیما کرمی مجری تلویزیون، حمید رضا مدقق کارشناس رسانه و منتقد، امیر یل ارجمند بازیگر، محمد حسین لطیفی و دیگر اهالی سینما، هنر و تلویزیون از جمله کسانی بودند که در پردیس ملت حضور داشتند.
«تیغ و ترمه» اثر کیومرث پور احمد سومین فیلم اکران شده در دومین روز جشنواره بود؛ این فیلم حاشیه های بسیاری داشت بطوریکه خبرنگاران اعتراض زیادی به فیلم در دقایق پایانی داشتند. در نشست خبری هم بسیاری از خبرنگاران به کیفیت پایین فیلم اعتراض کردند و شخصیت پردازی، فیلمنامه، دیالوگ و بازی برخی بازیگران را در حد جشنواره ندانستند.
در نشست خبری یکی از خبرنگاران به اشکال در تدوین و گم شدن یکی از شخصیتهای داستان در پایان فیلم اشاره کرد که پوراحمد این صحبت خبرنگار را تایید کرد و گفت: ممکن است پس از جشنواره بخشهایی از فیلم را مجدد تدوین کند.
اکران فیلم سینمایی «درخونگاه» با استقبال حداکثری خبرنگاران همراه بود. این فیلم شاید پرطرفدارترین فیلم سینمایی روز دوم جشنواره بود که زندگی یک خانواده در جنوب شهر را به تصویر کشیده بود. قرار بود این فیلم در دوره گذشته جشنواره حضور پیدا کند که این اتفاق رخ نداد.
از دیگر حاشیه های روز گذشته جشنواره فیلم فجر این بود که برخی خودروی خود را در پارکینگ پرستاری پارک کرده بودند اما به دلیل بسته بودن درب پارکینگ، نتوانستند ماشین های خود را خارج کنند و پشت درب های بسته ماندند.
انتهای پیام/