به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، آیت الله اعرافی مدیر حوزههای علمیه در جمع مدیران، معلمان و دانش آموزان دبیرستانی مدرسه میعاد قم با اشاره به شخصیت حضرت زهرا (س) گفت: سن حضرت زهرا (س)، ۱۸ سال تا ۲۷ سال در منابع اهل سنت و شیعه بیان شده و مشهور همان ۱۸ سال است و ایشان مهمترین بانویی است که به مقام «سیدة نساء العالمین» در دوران جوانی رسیده و از افتخارتش این است که رضای او رضای خدا و خشم او خشم خدا است و این نشان دهنده اهمیت جایگاه ایشان است.
مدیر حوزههای علمیه افزود: حضرت زهرا (س) در همه ابعاد شخصیت ویژه بودند. اساسا انسانهای برجسته کسانی هستند که در همه ابعاد برجسته، آراسته و سرآمد باشند.
وی با بیان این که همه مسئولان برای رفع مشکلات کشور و جوانان تلاش کنند بیان داشت: در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب هستیم، ۲۰۰ سال کشور در استعمار بود. اصل کار روی دوش مردم بود. این مردم بودند که باعث پیروزی انقلاب شدند.
مدیر حوزههای علمیه افزود: اگر چه مشکلاتی در کشور از سوء مدیریت به وجود آمده، ولی قم در طول این مدت سرآمد بوده است و توانسته برکات زیادی برای کشور و مردم مستضعف دنیا ایجاد کند جایگاه قم و ارتباط با انقلاب را باید خیلی شناخت و قم شناسی باید قوی باشد.
وی ادامه داد: از موارد برجستگی شخصیت ایشان، معنویت و عبادت حضرت زهرا (س) است. وقتی به نماز میایستادند، دارای حالت ویژهای بودند و ضربان قلبش به شماره میافتاد و کسی که نزدیکی ایشان میایستاده ضربان قلب آن حضرت را احساس میکرده است.
عضو شورای عالی حوزههای علمیه با اشاره به روایتی که بیان میدارد «آن بانو وقتی در محراب عبادت میایستادند، نور نمازشان، عالم غیب را تحت شعاع نورانی خودشان قرار میدادند»، گفت: این بانو در بعدُ خانوادگی هم سرآمد بودند و آن قدر مظهر مهر و صمیمیت بودند که پیامبر (ص) میفرمایند «این دختر مادر من است». حضرت علی (ع) میفرمایند «زهرای مرضیه را میدیدم، نگرانی من رفع میشد».
مدیر حوزههای علمیه افزود: مهمترین بعُد زندگی ایشان، بعُد اجتماعی و همان دفاع از ولایت است. ایشان خود را فانی کرد تا اسلام، دین و ولایت باقی بماند. ایشان در همان ۱۸ سالگی رشادتی کردند که درتاریخ ماندگار دائمی و الگو شدند.
آیت الله اعرافی یادآور شد: برکت عمر به طولانی بودن نیست، ولی گاهی کوتاهی عمر موجب برکت است که ایشان این گونه بودند.
انتهای پیام/الف