مدیر جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان کرمانشاه گفت : کالای تعیین تکلیف شده که در انبار‌های اموال تملیکی استان رسوب کرده باشد، نداریم.

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،اردشیر رستمی مدیر جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان کرمانشاه سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی را یکی از اعضای اصلی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز دانست و گفت : برخورد با قاچاق کالا بعه عنوان عامل برهم زننده تعادل اقتصادی کشور و یکی از دلایل اصلی توسعه نیافتگی و بیکاری، همواره در اولویت کاری ما قرار دارد.

وی گفت : در استانی مانند کرمانشاه که به دلیل وجود مرزها، قاچاق کالا تا حدودی اجتناب‌ناپذیر است، کار اموال تملیکی حساسیت بیشتری دارد.

مدیر جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان کرمانشاه با بیان اینکه این دستگاه عمدتا مسئولیت تعیین تکلیف کالا‌های قاچاق که صاحب آن‌ها مشخص است را بر عهده دارد، یادآور شد: این کالا‌ها به چند شکل تعیین تکلیف می‌شود که یکی از این موارد استرداد کالا به صاحب آن در صورت برائت از پرونده قاچاق است.

رستمی گفت: درمورد برخی کالا‌های دیگر که سریع‌الفساد درجه یک (میوه و دام) و درجه دو (برنج، چای و ...) باشند نیز دستور فروش این کالا‌ها از قاضی اخذ شده و کالا صرفا در اختیار تعاونی‌ها برای توزیع با نرخ مصوب قرار می‌گیرد.

به گفته رستمی برخی کالا‌های بادوام مانند لوازم خانگی، خودرو و ... نیز از طریق مزایده‌های سراسری و الکترونیک به فروش می‌رسد.

مدیر جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان کرمانشاه درباره برخی کالا‌های سلامت محور که معاونت غذا و دارو اجازه استفاده از آن‌ها را نمی‌دهد و مبداشان معلوم نیست نیز یادآوری کرد: این کالا‌ها در گذشته انهدام می‌شد، اما اکنون به شرط صادرات فروخته می‌شود و حتما باید به خارج از کشور صادر شود.

رستمی عمده این کالا‌ها را شامل مواد آرایشی و بهداشتی، مواد دخانی، سیگار، کیف و کفش و ... اعلام کرد.

وی گفت: برخی از کالا‌ها نیز به شیوه مذاکره تعیین تکلیف می‌شود.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به تعداد پرونده‌های اداره جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان داشت و عنوان کرد: در ۱۰ ماهه سال جاری ۶۰۸ پرونده تشکیل دادیم که شامل ۵۸۷ پرونده قاچاق، ۲۰ پرونده قضایی و یک پرونده متروکه (باقی مانده در گمرکات) بود.

مدیر جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان کرمانشاه از رسیدگی به ۷۰۹ پرونده در این مدت هم خبر داد و اضافه کرد: ۸۹ پرونده استرداد، ۱۰۴ پرونده انهدام، ۲۸۸ پرونده مذاکره، ۱۳۳ پرونده مزایده و ۹۵ پرونده واگذاری داشتیم که ارزش مجموع اقلام فروخته شده در ۱۰ ماهه امسال نیز به ۴۷ میلیارد ریال رسید.

وی از کاهش پرونده‌های امسال نسبت به ۱۰ ماهه سال قبل هم خبر داد و افزود: در مدت مشابه سال قبل ۸۴۶ پرونده تشکیل و به ۱۱۴۶ پرونده رسیدگی شد که میزان کالا‌های فروخته شده نیز به ۶۵ میلیارد ریال رسید.

رستمی با اشاره به اینکه اکنون کالایی که تعیین تکلیف شده باشد در انبار‌های استان نداریم، اضافه کرد: کالا‌هایی که هنوز تعیین تکلیف نشده و در انبار‌ها موجود است عمدتا شامل لوازم خانگی، لوازم آرایشی و بهداشتی، منسوجات، کود شیمیایی و ... است که باید هرچه زودتر با همکاری دستگاه‌های مربوطه تعیین تکلیف شود .

 

 

انتهای پیام/د

برخورد با قاچاق کالا به عنوان عامل برهم زننده تعادل اقتصادی کشور است

 

برچسب ها: قاچاق ، تعزیرات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.