به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تهیه بیسکویتهای خانگی نه تنها یک هنر محسوب می شود بلکه طعم عالی این بیسکویتها لذت نوشیدن چای را چند برابر میکند. در ادامه آموزش پخت یک شیرینی مقوی و خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
مواد لازم:
وانیل: یک قاشق چایخوری
پودر دارچین: سه قاشق چایخوری
پودر قند: ۲۰۰ گرم
عسل: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: ۸ عدد
آرد: ۶۰۰ گرم
طرز تهیه:
پودر قند، تخم مرغ، دارچین، وانیل و عسل را در ظرفی ریخته و با همزن، خوب مخلوط میکنیم.
آرد را الک کرده و به مخلوط بالا اضافه میکنیم. مواد را با یکدیگر مخلوط کرده تا خمیری لطیف به دست آید.
روی خمیر را پوشانده و به مدت بیست دقیقه در کناری قرار میدهیم.
خمیر را به شکل یک استوانه درآورده و داخل یخچال قرار میدهیم تا سفت شود.
وقتی خمیر سفت شد، دایرههایی از آن جدا کرده و داخل سینی چرب شده، قرار میدهیم.
سینی را در فر با حرارت متوسط به مدت پانزده دقیقه قرار میدهیم تا رنگ بیسکویتها طلایی شود.
بیسکویتهای ما، آمادهاند.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/