معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تعیین سلامت مواد غذایی صرفا با انجام فرایند‌های آزمایشگاهی تعیین می‌شود.

// فرید عبادی آذر فرد معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نگهداری ترشیجات در ظروف پلاستیکی و ضررهای آن اظهار کرد: شبهات زیادی درباره مصرف ترشیجاتی که در مغازه‌ها به صورت باز یا به اصطلاح فله فروخته می‌شوند وجود دارد؛ برخی از این مغازه‌ها مجوز‌های لازم را از سازمان‌های مربوطه کسب کرده‌اند و به تهیه و توزیع استاندارد ترشیجات می پردازند که می‌توان برای تهیه این گونه خوراکی‌ها به مغازه‌های مجوز دار اطمینان کرد اما برخی از مراکز فروش به صورت غیربهداشتی و بدون مجوز این کار را انجام می‌دهند که بعد از شناسایی، تمامی محصولات آنها معدوم می شود.

وی ادامه داد: معیارهای زیادی برای تعیین سطح بهداشت مواد غذایی و دریافت گواهی‌نامه‌های بهداشتی توسط فروشندگان این اقلام وجود دارد؛ تمامی مواد مضر مثل مواد میکروبی و غیره در آزمایشگاه ها بررسی می‌شوند تا بهداشتی بودن یا غیر بهداشتی بودن محصول را تعیین کنند.

تعیین سلامت مواد غذایی منوط به انجام آزمایش‌های تخصصی است

 عبادی آذر فرد بیان  کرد: توزیع و نگهداری ترشیجات و شورها در ظروف پلاستیکی دلیل بر آلوده بودن یا مضر بودن آنها نیست؛ تعیین سلامت موادی غذایی نیاز به بررسی و انجام فرایند‌های آزمایشگاهی دارد و کسانی که مجوز‌های مربوطه  را دریافت کرده اند این آزمایش‌ها را انجام داده و جواب آن حاکی از سلامت بودن محصولات داشته است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: ترشیجات فله‌ای چه در ظروف پلاستیکی باشند و چه در ظرف‌های شیشه‌ای ممکن است سالم یا ناسالم باشد؛ نوع ظرف استفاده شده برای نگهداری یا فروش آن‌ها در سلامت این مواد غذایی تاثیر چندانی ندارد؛ اما به طور کلی بهتر است برای خرید مواد غذایی بسته بندی نشده مراکز معتبر را انتخاب شوند تا مشتری از سلامت مواد غذایی اطمینان داشته باشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
جلال همدانی
۱۲:۴۶ ۱۳ بهمن ۱۳۹۷
با سلام
با توجه به مرتبط بودن رشته تحصیلی بنده با موضوع ظروف شیشه ای و سرامیکی، به استحضار جناب آقای فرید عبادی آذر فرد و همه مردم شریف ایران میرساند که کوزه ها و سایر ظروفی که در مراکز عضه ترشی های سنتی و لبنیات سنتی مورد استفاده قرار می گیرد، به علت داشتن سرب در لعاب های مصرفی بسیار خطرساز بوده و لازم است که واحدهای نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی از مورد استفاده قرار گرفتن این نوع از ظروف به شدت جلوگیری نمایند.
با تشکر و تقدیم احترام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۶ ۱۳ بهمن ۱۳۹۷
کلا شیشه خیلی بهتر از پلاستیکه به شرطی که نشکنه و ذراتش نره تو غذا
آخرین اخبار