اجرای طرح ارتقای سلامت برای ۸ محصول کشاورزی در استان چهارمحال و بختیاری آغاز شد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، مجید شیرانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و آموزشی چهارمحال و بختیاری گفت: طرح ارتقای سلامت برای ۸ محصول کشاورزی از امروز دوشنبه ۸ بهمن ۹۷ و با همکاری اداره کل جهاد کشاورزی در استان آغاز شد.

وی با اشاره به اجرای این طرح برای اولین بار افزود: این محصولات شامل سیب درختی، هلو، سیب زمینی، پیاز، خیار مزرعه‌ای و گلخانه‎ای، گوجه فرنگی گلخانه‌ای و مزرعه‌ای است.

شیرانی اضافه کرد: این طرح در بازه زمانی چهار ساله و بمنظور تأمین امنیت غذایی و تولید محصولات کشاورزی سالم اجرا می‌شود.

وی، کنترل آلاینده‎ها و باقی‎‌مانده سموم و فلزات سنگین سرب و آرسنیک را مهم‎ترین برنامه عملیاتی این طرح بیان کرد و گفت: در این طرح هر سه ماه یک‌بار، نمونه‌هایی از این محصولات برای نظارت بر میزان آلاینده‎ها آزمایش می‌شود.

شیرانی ادامه داد: ۸۰ کارشناس در اجرای این طرح و برای آموزش کشاورزان و نظارت بر سلامت این محصولات مشارکت دارند.

انتهای پیام/خ

تأمین امنیت غذایی و تولید محصولات کشاورزی سالم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار