تولید برنج در آمل به ۴ هزار و ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار رسید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حسین اسلامی مدیرجهاد کشاورزی آمل گفت: عملکرد برنج و برداشت آن قبل از انقلاب ۲ هزار و ۴۰۰ کیلو در هر هکتار بود که این رقم در حال حاضر به ۴ هزار و ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار رسید.

وی افزود: با بررسی اقتصاد کشور در دهه منتهی به سال ۵۷ و مقایسه آن با پیشرفت انقلاب در ۴ دهه اخیر حقایق بسیاری نمایان می‌شود.

اسلامی گفت: عملکرد برنج و برداشت آن قبل از انقلاب ۲ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم در هر هکتار بود که این رقم در حال حاضر به ۴ هزار و ۳۰۰ کیلو در هکتار رسید.

مدیرجهاد کشاورزی آمل افزود: افزایش برداشت و کشت برنج نتیجه کار تحقیقاتی و کار ترویجی به منظور افزایش آگاهی و مهارت کشاورزان و برگزاری کلاس‌های آموزشی میسر شده است.

انتهای پیام/ م

تولید برنج ۴ هزار و ۳۰۰ کیلوگرم در آمل

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.