سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تیمی که ماهواره پیام دانشگاه امیرکبیر را ساختهاند، اظهار کرد: حدود ۱۰ سال تیمی از اساتید، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه امیرکبیر روی ماهواره پیام کار کردند و با تلاش آنها این ماهواره ساخته شد.
معتمدی درباره ویژگیهای پیام بیان کرد: برای اولین بار چنین ماهوارهای توانست با وزن ۱۱۰ کیلوگرم پرتاب شود و مرحله اول و دوم را با موفقیت پشت سر بگذارد، اما در مرحله سوم که باید ماهواره را جدا کند و به سرعت مناسب بیش از ۷ یا ۷ و ۲ دهم کیلومتر در ثانیه برسد نتوانست به درستی عمل کند و شروع به کم کردن مدار و سقوط کرد.
وی با بیان اینکه ماهواره پیام در اقیانوس هند افتاده است، اظهار کرد: مسیر ماهواره مشخص و این ماهواره مشخصات مکانی خود را برای ما ارسال کرده است و به کمک این مسیریابی و عکسهای به دست آمده تشخیص داده شد که ماهواره در اقیانوس هند افتاده است.
رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت: عملکرد اولیه ماهواره بسیار خوب بود و توانست سیگنالهایی را هم ارسال کند اما به دلیل وجود برخی مشکلات پیام سقوط کرد و در اقیانوس هند افتاده است.
معتمدی با بیان اینکه به کمک این تیم میتوان پیام دیگری ساخت، بیان کرد: همان تیم قبلی میتوانند بار دیگر ماهواره پیام را طراحی کنند، زیرا دانش فنی این موضوع را دارند و همین موضوع ما را در موقعیت خوبی قرار داده است.
وی با بیان اینکه باید مذاکراتی را با سازمان فضایی داشته باشیم، ادامه داد: به وسیله این مذاکرات و همچنین جلساتی که گذاشته میشود میتوان همراه با تیم ماهواره پیام که از دانشجویان، اساتید و فارغالتحصیلان تشکیل میشوند کار را با قوت بیشتری ادامه داد و پیام دیگری را ساخت.
رئیس دانشگاه امیرکبیر گفت : براساس صحبتی که با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این باره داشتهایم کار ساخت پیام ۲ به زودی شروع میشود تا با پرتاب نمونههای بعدی کار را به خوبی انجام دهیم.
انتهای پیام/
آنها را دعوت به همکاری کنید
بی جهت وقتتان را تلف نکنید
دعوت نمی کنید پیامبر فرمود دانش را تا چین بیا موزید
حتی می توانید از دانشمندان ایرانی که در سفییزه فضایی ناسا
در آمریکا کار می کنند دعوت کنید
بحث خورد و خوراک مردم را باید متولیان امر پیگیری کنند.علم وپژوهش هم باید راه خودش را بره.لطفا همه چیز را با هم قاطی نکنید.
در ضمن بیخود نگید ملت گرسنه اند. واقعا خجالت داره. گرانی هست. قدرت خرید کمتر شده. ولی اعلام گرسنگی اونم در بعد ملی واقعا سیاه نمایی و حرف دشمنان هست
مرحله اول موفق بودیم
مرحله دوم موفق بودیم
فقط سوم نتونستیم
میتونیم اونم موفق باشیم
اقتصاد هم درست میشه اگه همه مثل همین دانشمندا تعهد اخلاقی و کاری داشته باشند
در صنعت اثراتش را خواهیم دید و بالنتیجه اشتغال زایی صورت میگیرد.
درضمن ایکاش با سیمرغ میفرستادن خیلی بهتر بود.
دنیا منتظر تکنولوژی ما نیست ما دنبال تکنولوژی اونها هستیم
۹۰ درصد قطعات الکترونیکی هستند که حتی تکنولوژی ساخت یه مقاومتش ما نداریم
باید فکری برای انهدام و عملیات خود تخریبی در چنین شرایطی روی ماهواره دیده بشه.