به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از اجرای پویش ملی تغذیه همزمان با سراسر کشور در استان خبر دادو گفت: این طرح به منظور ارتقای آگاهی جامعه در زمینه رعایت الگوهای غذایی مطلوب در فاصله زمانی ۲۰ تا ۳۰ دیماه اجرا میشود
فرزام بیدار پور عوامل ابتلا به بیماریهای غیر واگیر را تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی دانست
وی با بیان اینکه مصرف نمک در استان دوبرابر میانگین کشور است، گفت::کردستانیها یک ونیم برابر مردم ایران هم قند مصرف میکنند.
بیدار پور افزود:بیماریهای فشار خون واضافه وزن مردم کردستان از میانگین کشوری بالاتر است.
وی افزود در این طرح کلاسهای آموزشی وبرنامههای آگاهی بخش در زمینه تغذیه در مدارس وادارات اجرا میشودتا بیماریهای ناشی از این موارد کاهش یابد.
انتهای پیام/م