رئیس جهاد دانشگاهی لرستان، از تولید سالانه حدود ۶۰ هزار نشاء در مجتمع گیاهان دارویی این نهاد در استان خبر داد.

تولید ۶۰ هزار نشاء گیاهان دارویی در جهاد دانشگاهی لرستانبه گزارش خبرنگار  گروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛  علی نادر دهقانی، در سخنانی با اشاره به مجتمع تحقیقات و فناوری گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی لرستان، اظهار داشت: این مجتمع به عنوان یکی از ضرورت‌های حوزه کشاورزی و به ویژه کشت گیاهان دارویی در استان در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه این مجموعه در بام لرستان و در حوزه بومی سازی، اهلی سازی و توسعه کشت گیاهان دارویی در استان فعالیت دارد، عنوان کرد: این مجتمع یک کار تحقیقاتی بوده و البته در کنار تحقیقات، فراوری و تجاری سازی هم در این حوزه داریم. رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با بیان اینکه محصولات این مجتمع در حال حاضر در بازار وجود دارد و در حال فروش است، تصریح کرد: ما به دنبال این هستیم که همه محصولات و دسترنج مردم لرستان را در این حوزه با یک برند مشخص به فروش برسانیم. دهقانی با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات ما در حوزه کشاورزی نداشتن برند است، ادامه داد: ما در مجتمع تحقیقات و فناوری گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی اقدام به برندسازی کرده ایم و توسعه کشت گیاهان دارویی را در برنامه خود داریم.

وی با تاکید بر اینکه سالانه حدود ۶۰ هزار نشاء گیاهان دارویی را در این مجتمع تولید می‌کنیم، گفت: امیدواریم کشت و توسعه گیاهان دارویی به عنوان یکی از بستر‌های پیشرفت حوزه کشاورزی مدرن، در لرستان توسعه پیدا کند. رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با تاکید بر لزوم همکاری دستگاه‌های متولی برای جذب اعتبارات این حوزه در استان، بیان داشت: ما به عنوان جهاد دانشگاهی آمادگی داریم که در زمینه تامین نشاء مورد نیاز هر گونه گیاه دارویی مورد نیاز استان بدون هیچ محدودیتی همکاری کنیم.

دهقانی در ادامه سخنان خود با اشاره به گلخانه جهاد دانشگاهی در شهرستان کوهدشت نیز، بیان داشت: با توجه به موضوع بحران آب و همچنین کشاورزی سنتی در کوهدشت، کشت گلخانه‌ای را در این شهرستان استارت زدیم. وی با اشاره به اینکه در مسیر کار با چالش‌هایی مواجه شدیم، اما در مجموع کار خوبی در کوهدشت صورت گرفته است، گفت: یکی از کار‌های الگویی موفق دانشگاهی، شهرک کشاورزی جهاد دانشگاهی در کوهدشت است، این اقدام می‌تواند الگویی در سطح کشور باشد.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان، تصریح کرد: در این شهرک، کشت محصولاتی صیفی را انجام می‌دهیم و کار دیگر ما این بوده که در این شهرستان فرهنگی را ایجاد کنیم که مردم و کشاورزان بزرگ و مشهور کوهدشت را برای استفاده از کشت گلخانه‌ای آموزش بدهیم. دهقانی، افزود: این اقدام هم مصرف آب کمتری خواهد داشت و هم بازدهی بیشتر دارید، همچنین به دنبال این هستیم که در شهرستان کوهدشت در حوزه پژوهشی و به ویژه کشت «بافت گیاهان دارویی» مرکزی را ایجاد کنیم.

انتهای پیام/د

تولید ۶۰ هزار نشاء گیاهان دارویی لرستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.