به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ،مرتضی دانشپایه مسئول فرهنگی اجتماعی ستاد احیای دریاچه ارومیه ، با اشاره به برنامههای انجام شده فرهنگی اجتماعی در راستای احیای دریاچه ارومیه، اظهار کرد: امسال محور برنامههای ستاد احیای دریاچه ارومیه در بخش فرهنگی و اجتماعی با همکاری دانشگاه ارومیه و استانداری آذربایجانغربی هدفمندتر شد.
وی تصریح کرد: در این راستا پروژههایی تعریف شده از جمله بحث معیشت پایدار روستایی که ۳۶ تیم تسهیلگر محلی و بومی آموزش دیده و در ۳۶ روستای حوضه آبریز نقده، اشنویه، میاندوآب، شاهیندژ، بوکان و مهاباد حضور یافتند و هدف نیز این بود که ظرفیتهای بالقوه و بالفعل از حیث معیشت شناسایی و به کمک تسهیلگری به جامعه محلی ورود کنند.
مسوول فرهنگی اجتماعی ستاد احیای دریاچه ارومیه افزود: یکی از اهداف این بود که به روستاییان نشان داده شود که به غیر از کشاورزی، سایر منابع درآمدی نیز وجود دارد که میتوان انجام داد و هدف آن نیز کاهش فشار بر منابع آبی است.
وی گفت: در این قالب اخیرا یک مانور گردشگری روستایی در روستای «قرهخان» مهاباد اجرا و سه روز ادامه یافت و تمامی تیمهای تسهیلگری در مسجد روستا متمرکز شد و در آنجا دورههای آموزشی برگزار شد.
انتهای پیام/م