به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،هدایت حاتمی معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه، گفت : واقعیت این است که ما در استان با ۳ دغدغه اصلی و مهم مواجه هستیم و این ۳ دغدغه عبارتاند از: اشتغال، تورم و مسئله فاصله بین دهکهای جامعه که قطعا میبایستی در مورد آنها بیشتر بیاندیشیم و بیشتر کارکنیم.
وی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور و سهم سازمان صنعت، معدن و تجارت از اقتصاد مملکت گفت : با همه بررسیهای صورت گرفته، به این نقطه میرسیم که این سازمان تقریباً حدود ۴۰ درصد از اقتصاد کشور را تحت پوشش دارد و لذا میتواند در بحث اشتغال مؤثر و موفق باشد.
وی چهار مسیر و راه را برای حل دغدغههای کنونی استان برشمرد و گفت: این چهار مسیر؛ بهبود فضای کسبوکار و تأمین انتظارات مردم از سازمان، تبیین و تقویت و ترمیم ساختارهای حقوقی، ایجاد اشتغال پایدار و جذب و جلب سرمایههای جدید برای استان است.
حاتمی تأکید کرد که مدیر این تشکیلات باید نقش مدیریتی خود را در سازمان جاری و ساری کند، به توقعات مردم توجه داشته باشد و از همه مردم و سازمانها و دوایر دولتی برای بهبود فضای کسبوکار کمک بگیرد.
حاتمی در تبیین روشهای جلب سرمایهگذاری و سرمایههای جدید استان نیز گفت: مجموعه اتاق بازرگانی و خانه صنعت و معدن، حداقل هر ۳ ماه یکبار با یکدیگر یک نشست مشورتی و تخصصی برگزار کنند و ما هم دفتر جذب سرمایهگذاری خود را برای توسعه ۲۰۰ واحد برتر بهصورت ویژه توسعهخواهیم بخشید و به جذب سرمایهگذاری کمک خواهیم کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری با توجه به گستره فعالیتها و اقدامات سازمان صنعت، معدن و تجارت و ارتباط مستقیم و گسترده آن با مردم تصریح نمود: مردم از اینسازمان انتظار دارند برای کارهای خود برنامهریزی داشته باشد و بر این اساس، باید یک تفکر راهبردی و آیندهنگرانه برای این سازمان داشته باشیم و در این صورت است که موفق خواهیم شد.
حاتمی گفت : تجمیع ساختمانهای این سازمان در یکجا موجب یکپارچه کردن و دسترسی آسانتر همه بخشهای زیرمجموعه و بخش خصوصی به رییس سازمان و معاونان آن خواهد شد، از هزینهها خواهد کاست و کارها بهتر پیش خواهد رفت.
حاتمی؛ ضمن تأکید بر برنامهریزی و تفکیک امور در سازمان صمت، برنامهریزی در این سازمان را قدری ضعیف دانست و تأکید کرد که باید به بخش اصناف توجه بیشتری بشود، زیرا تحول در اصناف میتواند چهره شهر کرمانشاه را بهبود ببخشد.
وی گفت: اصلاح فرآیندهای اداری از اهمیت بالایی برخوردار است و این فرایندها باید بهگونهای در رفاه حال اهالی تأثیر داشته و بازخوردش، خدمتگزاری به مردم باشد.
انتهای پیام/د