به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ، علی محمد احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست فوق العاده شورای پشتیبانی سوادآموزی استان گفت:استقبال مردم و مشارکت ادارات برای مهارت آموزی بیسوادان فعالیت های سواد آموزی را تحقق میبخشد.
وی افزود : اعطاء تسهیلات تشویقی اعم از کارآفرینی و فعالیت با محوریت اشتغال و تولید مهم ترین مسیر برای ارتقای فعالیت های مهارت آموزی در کنار آموزش سواد پایه است که باید از سوی ادارات نهادها و دستگاههای اجرایی انجام شود.
احمدی اظهار کرد :تمام تلاش برای زدودن بیسوادی به ویژه در شهرستان کهگیلویه که کمترین میزان سواد یعنی ۸۸ و ۲ دهم درصد را دارد باید انجام گیرد.
مدیرکل آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد هم گفت: 15دستگاه اجرایی ونهادها برای آموزش 40نوع مهارت در16مرکز یادگیری محلی استان مشارکت دارند.
هادی زارع پور افزود : در جهت تحقق شعار سال مقام معظم رهبری با مشارکت این ادارات کارگاههای تولیدی زودبازده راه اندازی وصنایع دستی-غذاهای محلی-لباسهای بومی در این مراکز تولید می شود.
وی همچنین گفت: طرح افزایش ارتقاء سواد در کهگیلویه با مشارکت بیش از 8دستگاه اجرایی در این شهرستان اجرا می شود.
زارع پور بیان کرد: تاکنون 11مرکز یادگیری محلی در استان راه اندازی وتاپایان سال5مرکز دیگر اضافه می شود.
معاون سوادآموزی آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد هم گفت:تاکنون 4هزار و780نفر که معادل 90درصد حجم ابلاغی است در 3دوره سوادآموزی-انتقال وتحکیم ثبت نام کرده اند.
سیدحمدالله خواهش نیک افزود : نام نویسی از سوادآموزان تا30دی ماه در واحدهای سوادآموزی ادامه دارد.
وی گفت: برنامه نظارت وبازدید بصورت هفتگی در فعالیتهای انجام می شود.
در این نشست از برخی دستگاههای فعال در امر سوادآموزی تجلیل شد.
انتهای پیام/غ