مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری اردبیل گفت:در زمینه تعلق نقطه و مکان عمارت به این استان، جای هیچ گونه نگرانی نیست.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، ماریا موسوی، مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری اردبیل با اشاره به اصلاحات و تغییرات تقسیماتی در استان آذربایجان شرقی و مصوبه هیات وزیران در خصوص لحاظ نقطه عمارت شهرستان گرمی در تابعیت شهرستان هوراند آذربایجان شرقی اظهار داشت: به دنبال این مصوبه، بلافاصله مکاتبه‌ای با امضای استاندار محترم اردبیل با وزارت کشور انجام و وزیر محترم کشور هم بلافاصله با معاون اول رییس جمهوری مکاتبه و خواستار اصلاح مصوبه اخیر شدند.

وی بیان کرد: با پیگیری‌های به عمل آمده، موضوع خارج از نوبت در کمیسیون سیاسی-دفاعی دولت مطرح و مصوب و برای تصویب نهایی به هیات محترم وزیران ارسال شده است.

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری اردبیل با تاکید بر این که الحاق و انتزاع دارای پروسه و مراحل خاصی است، افزود: پیشنهاد الحاق یا انتزاع، توسط اعضای شورای اسلامی روستایی به بخشدار متبوع ارسال و پس از بررسی آن توسط بخشدار به فرمانداری شهرستان و در نهایت به دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری ارسال می‌گردد تا فرآیند بعدی صورت پذیرد که درخصوص نقطه عمارت، هیچ اقدامی برای الحاق و انتزاع از طرف استانداری اردبیل و آذربایجان شرقی و وزارت کشور انجام نشده است.

موسوی درخصوص درج عنوان نقطه عمارت در تابعیت هوراند، در مصوبه هیات وزیران گفت: هیچ پیشنهادی از طرف وزارت کشور، درخصوص انتزاع نقطه عمارت از استان اردبیل و الحاق آن به استان آذربایجان شرقی ارایه نشده و موضوع صرفا یک اشتباه تحریری بوده که در فرآیند تاسیس شهرستان هوراند اتفاق افتاده است.

وی با اشاره به مکاتبه‌ای که استانداری آذربایجان شرقی با وزارت کشور در این خصوص کرده، گفت: هفدهم آذرماه گذشته استانداری آذربایجان شرقی، مکاتبه‌ای با مدیرکل تقسیمات کشوری وزارت کشور داشته و در آن اعلام شده که «روستای عمارت در تابعیت استان اردبیل می‌باشد که اشتباهاً نام آن روستا در بند «پ» مصوبه، جزء دهستان چهاردانگه جنوبی شهرستان هوراند درج گردیده است.» و خواستار رفع این اشکال شده اند.

به گفته موسوی، نقطه و مکان عمارت، از نظر تقسیمات کشوری، تابع شهرستان گرمی و استان اردبیل بوده و جای هیچ نگرانی‌ای در این زمینه وجود نداشته و مصوبه مذکور، به زودی در جلسه هیات وزیران اصلاح خواهد شد.

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری اردبیل، همچنین با اشاره به اقدامات انجام شده درحوزه تقسیمات کشوری در شهرستان‌های استان اردبیل، گفت: پیگیر ارتقای بخش اصلاندوز به شهرستان هستیم که مقدمات آن فراهم و از طریق وزارت کشور به هیات وزیران ارسال و در کمیسیون سیاسی- دفاعی دولت نیز تایید شده است.

موسوی اضافه کرد: منتظر تصویب نهایی این موضوع در هیات محترم وزیران هستیم. ضمن این که برای ایجاد چهار دهستان و مراکز دهستان و دو بخش جدید در شهرستان پیشنهادی اصلاندوز، اقدام شده است.

به گفته وی، در شهرستان اردبیل نیز شناخت شهر روستای ثمرین، مرکز بخش ثمرین و ابلاغ آن توسط وزارت کشور، ارسال پیشنهاد ادغام روستا‌های آراللوی بزرگ وکوچک برای شناخت شهر و ایجاد مرکز دهستان جدید (در صورت شهر شدن آراللو)، درخواست انتزاع دو روستای علی قشلاقی و ینگجه ملا محمد حسن در بخش ثمرین و پیشنهاد شناخت شهر روستای خیارک و ارسال طرح توجیهی آن به وزارت کشور، از مهم‌ترین اقدامات انجام یافته است.

موسوی همچنین درخصوص اقدامات انجام یافته در شهرستان نمین، افزود: پیشنهاد شناخت شهر از تجمیع روستا‌های نیارق و سو‌ها و پیشنهاد شناخت شهر روستای حور و ارسال طرح توجیهی آن به وزارت کشور، از کار‌هایی است که برای این شهرستان درحوزه تقسیمات کشوری انجام داده ایم.

به گفته وی، در شهرستان نیـر نیز می‌توان به حل مشکل چندین ساله ۲۰ روستای بخش مرکزی، جهت انتزاع از بخش کوراییم و الحاق به بخش مرکزی (که از طریق وزارت کشور به هیات محترم وزیران ارسال گردیده و در کمیسیون سیاسی-دفاعی هیات دولت تصویب گردیده است) اشاره نمود.

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری اردبیل، افزود: شناخت شهر روستای ایردیموسی، مرکز بخش سبلان و ابلاغ آن توسط وزارت کشور، از اقدامات انجام یافته در حوزه تقسیمات کشوری در شهرستان سرعین است.

موسوی بیان کرد: گزارش توجیهی شناخت شهر روستای آلنی، از توابع شهرستان مشگین شهر و ایجاد مرکز دهستان جدید (در صورت شهر شدن آلنی) به وزارت کشور ارسال شده و مراحل نهایی خود را طی می‌کند.

وی درخصوص اقدامات انجام یافته در زمینه تقسیمات کشوری در شهرستان گرمی نیز گفت: شناخت شهر روستای زهرا (مرکز بخش موران) و ابلاغ آن توسط وزارت کشور، پیگیری ارتقای سطح بخش انگوت به شهرستان و ارسال طرح توجیهی آن به وزارت کشور و پیشنهاد ایجاد ۲ بخش جدید زیوه و برزند و ارسال طرح توجیهی آن‌ها به وزارت کشور (که چهار دهستان و مراکز دهستان جدید نیز ایجاد خواهد شد) از اقدامات انجام یافته در این شهرستان است.

وی درخصوص شهرستان بیله سوار، تصریح کرد: در این شهرستان نیز ارتقای سطح بخش قشلاق دشت (جعفر آباد) به شهرستان و ارسال طرح توجیهی آن به وزارت کشور و پیشنهاد شناخت شهر روستای بابک و ارسال طرح توجیهی آن به وزارت کشور را پیگیری می‌کنیم.

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری اردبیل بیان کرد: در شهرستان خلخال، پیشنهاد شناخت شهر روستا‌های برندق، خوجین و لرد، پیشنهاد ایجاد بخش لنبر و پیشنهاد ارتقای بخش خورش رستم به شهرستان، با ارسال طرح‌های توجیهی آن‌ها به وزارت کشور، پیگیری می‌شود.

موسوی همچنین درخصوص اقدامات انجام یافته در شهرستان کوثر هم گفت: ارسال گزارش توجیهی و پیگیری شناخت شهر روستای فیروز (مرکز بخش فیروز)، جزو برنامه‌های استانداری اردبیل است.

مدیرکل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری اردبیل در ادامه گفت: گزارش توجیهی طرح‌های بازدید شده، به دفتر تقسیمات کشوری وزارت کشور ارسال و مساعدت دفتر برای اکثر آن‌ها اخذ شده است.

موسوی همچنین از برگزاری چندین جلسه رفع ابهامات مرزی بین ۲ استان اردبیل و آذربایجان شرقی خبر داد و افزود: طی یک جلسه در مشگین شهر و ۲ جلسه در شهرستان اهر، ابهامات مرزی در محدوده شهرستان‌های مشگین شهر، گرمی و نیر از استان اردبیل و شهرستان‌های اهر، هوراند و سراب، بررسی و تفاهمات خوبی به دست آمده که نتایج جلسات و مصوبات آن‌ها در دست پیگیری است.

وی، انجام مراحل کدگذاری روستاها، مزارع و مکان‌های استان، پیگیری شناخت روستا‌ها و مزارع مستقل و هم چنین تبدیل قشلاقات بالای ۲۰ خانوار به روستا، تشکیل کارگروه نام گذاری استان و شهرستان ها، شناسایی نقاط جابه جا و تخلیه شده بر اساس حوادث غیر مترقبه و ... را از دیگراقدامات این اداره کل در یک سال گذشته ذکر کرد.

انتهای پیام/ح

رفع ابهامات مرزی بین ۲ استان اردبیل و آذربایجان شرقی

برچسب ها: استانداری ، سیاسی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.