به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،کوهسار دادور گفت: با حمایتهای ویژه استاندار کردستان و معاونین ایشان و با پیشنهاد فرمانداری سروآباد در خصوص جابجایی بازارچه مرزی مله خورد از معبر مله خورد در روستای دزلی به ورودی شهر سروآباد، این طرح مورد موافقت کادر ویژه مرزی وزارت کشور قرار گرفت.
وی با اشاره به آمادگی برای جابجایی بازارچه مرزی مله خورد و تحقق وعده ۱۰ روزه برای استقرار این بازارچه در محل جدید گفت: با تعامل و همکاری اعضای شورای تامین شهرستان، شورای شهر و شهرداری، تعاون روستایی، راه و شهرسازی و گمرک کردستان، محل جدید بازارچه در شهر سروآباد آماده بهره برداری است.
فرماندار سروآباد با بیان اینکه بازارچههای مرزی به دلیل ساماندهی یکپارچه به صورت مقطعی تعطیل شده اند، افزود: با بازگشایی بازارچههای مرزی کشور، بازارچه مرزی مله خورد در شهر سروآباد نیز فعالیت رسمی خود را از سر میگیرد.
وی یادآور شد: از مزایای بازارچه مرزی مله خورد علاوه بر انجام مبادلات مرزی و امکان تجارت چمدانی و خرید برای گردشگران و مسافران، ماهیانه سه میلیون ریال نیز به ازای هر نفر از محل تخفیفات گمرکی و فعالیت بازارچه به حساب سرپرستان خانوارهای دارای کارت الکترونیک مرزی واریز خواهد شد.
دادور اضافه کرد: ایجاد بازارچه مرزی مله خورد در سروآباد در راستای اهداف و سیاستهای دولت جهت ارتقای وضعیت معیشت مرزنشینان و ایجاد کسب و کار سالم برای ساکنین منطقه و همچنین جایگزینی فعالیتی مناسب برای کولبری است.
ی گفت: تعداد خانوادههای زیر پوشش کارت الکترونیکی بازارچه مرزی مله خورد در شهرستان سروآباد از ۲ هزار و ۷۰۰ خانوار به ۶ هزار و ۹۹۱ خانوار افزایش پیدا کرده است.
دادور افزود: از هشت روستای قبلی بهرهمند از مزایای مرز مله خورد، ۳۳ روستا و یک شهر نیز که در عمق ۲۰ کیلومتری از شعاع مرز واقع شده اند، به آمار دارندگان کارت الکترونیک افزوده شدند.
انتهای پیام/م