محمد حبیبی قاضی شعبه ۴ تعزیرات حکومتی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس ، گفت: از زمان اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان بندرعباس ۵۰ پرونده تخلف تشکیل شده و بیش از ۱۵ واحد صنفی به دلیل رعایت نکردن بهداشت پلمب شده است.
وی افزود: در این طرح که از یک ماه قبل آغاز شده بیش از ۷۰ بازرس از مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس، تعزیرات حکومتی و صنعت و معدن بر واحدهای صنفی نظارت میکنند.
قاضی شعبه ۴ تعزیرات حکومتی هرمزگان گفت: شهروندان در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی میتوانند موارد را به مرکز بهداشت شهرستان و یا از طریق سامانههای ۱۲۴ و ۱۲۵ اطلاع دهند.
طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تا پایان سال در شهرستان بندرعباس اجرا میشود.
انتهای پیام/ز