قاضی شعبه ۴ تعزیرات حکومتی هرمزگان از پلمب بیش از ۱۵ واحد صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان بندرعباس خبر داد.

محمد حبیبی قاضی شعبه ۴ تعزیرات حکومتی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بندرعباس ، گفت: از زمان اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان بندرعباس ۵۰ پرونده تخلف تشکیل شده و بیش از ۱۵ واحد صنفی به دلیل رعایت نکردن بهداشت پلمب شده است.

وی افزود: در این طرح که از یک ماه قبل آغاز شده بیش از ۷۰ بازرس از مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس، تعزیرات حکومتی و صنعت و معدن بر واحد‌های صنفی نظارت می‌کنند.

قاضی شعبه ۴ تعزیرات حکومتی هرمزگان گفت: شهروندان در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی می‌توانند موارد را به مرکز بهداشت شهرستان و یا از طریق سامانه‌های ۱۲۴ و ۱۲۵ اطلاع دهند.

طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تا پایان سال در شهرستان بندرعباس اجرا می‌شود.
انتهای پیام/ز


اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

برچسب ها: تغذیه ، غذاودارو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.