یک قاضی اهل شیکاگو، گوگل را به نقص قانون حفاظت اطلاعات بیومتریک با جمع‌آوری اطلاعات کاربران از طریق قابلیت تشخیص چهره نرم‌افزار گوگل فوتوز (Google Photos)، متهم کرد.

نرم‌افزار گوگل فوتوز به جمع‌آوری اطلاعات کاربران متهم شدبه گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، کاربران نرم‌افزار گوگل فوتوز (Google Photos) به یکی از قابلیت‌های این نرم‌افزار احساس خوبی ندارند. این قابلیت گوگل فوتوز تشخیص چهره (Facial Recognition) نام دارد. همان طور که از نام آن مشخص است، با وجود این قابلیت، نرم‌افزار گوگل فوتوز می‌تواند چهره افراد موجود در هر عکس و فیلم را تشخیص داده و براساس آن دسته بندی کند.

یک قاضی اهل شیکاگو، گوگل را به نقض قانون حفاظت اطلاعات بیومتریک، با جمع آوری اطلاعات بیومتریک از عکس‌ها آن هم بدون اجازه کاربران، متهم کرد. به گفته این قاضی، شاکیان این پرونده نمی‌توانند صدماتی که قابلیت تشخیص چهره گوگل فوتوز به آن‌ها وارد کرده را بیان کنند.

این پرونده در مارس ۲۰۱۶ ثبت شده است. شکایت کنندگان بیش از ۵ میلیون دلار برای مشکلات پیش آمده غرامت در خواست کرده‌اند. ۵۰۰۰ دلار برای هر تخلف هدفمند و ۱۰۰۰ دلار برای هر تخلف غیرمعقول در نظر گرفته شده است.

مشخص نیست که آیا این شکایت در آینده موفق خواهد شد یا خیر. قابلیت تشخیص چهره در این نرم‌افزار به کاربر کمک می‌کند که افراد مختلف، حیوانات و حتی اشیا را دسته بندی کند و در صورت نیاز روی آن‌ها اسم قرار دهد. قانون حفاظت از اطلاعات بیومتریک می‌گوید که برای جمع آوری شناسه‌های شخصی نیاز به رضایت فرد است . بعضی می‌گویند گوگل خلاف قانون عمل نکرده و اطلاعاتی جمع آوری نمی‌کند. در واقع این افراد معتقدند، گوگل فوتوز این اطلاعات را تنها برای دسته بندی استفاده می‌کند و به سروری نمی‌فرستد.

باید منتظر پاسخ گوگل به این اتهام باشیم. سوال بزرگی که برای بسیاری از افراد پیش آمده این است که آیا گوگل هم مانند فیس‌بوک به جمع‌آوری اطلاعات شخصی کاربرانش می‌پردازد؟


بیشتر بخوانید: عکس‌های بهترین میان‌رده شیائومی، در TENAA منتشر شد +تصاویر 


انتهای پیام/

گوگل فوتوز به نقض قانون حفاظت اطلاعات بیومتریک متهم شد

برچسب ها: فناوری ، گوگل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.