عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و متخصص گوش، حلق و بینی گفت: سینوزیت التهاب و گرفتگی سینوس‌های صورت است، گاهی به دلایل مختلف این سینوس‌ها دچار التهاب می‌شوند که شایع‌ترین این علت‌ها سرماخوردگی و یا باد سرد است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، دکتر علی اصغرعربی، متخصص گوش، حلق و بینی گفت: به دلیل اینکه بچه‌ها از سن ۲ تا ۸ سالگی بیشتر سرما می‌خورند، بیشتر دچار سینوزیت می‌شوند.

وی ادامه داد: با بالا رفتن سن، دهانه سینوس‌ها بازتر و سرماخوردگی کمتر می‌شود و افراد کمتر دچار سینوزیت می‌شوند.

عربی اضافه کرد: اما در بزرگسالان افرادی که انحراف تیغه بینی دارند، آلرژی دارند، و یا آلودگی هوا و گرد و خاک زیاد است مستعد ابتلا به سرماخوردگی و سینوزیت هستند.

وی گفت: در مرحله اولیه سینوزیت که با سرماخوردگی، آب ریزش بینی، درد و فشار بر روی صورت، ایجاد می‌شود می‌توان با مصرف غذای گرم و استراحت، کمپرس آب گرم بر روی صورت، مصرف قطره‌های بینی، آنتی هیستامین و مسکن بهبود پیدا کرد.

متخصص گوش، حلق و بینی تصریح کرد: سینوزیت در مرحله حاد با علائمی، چون تب بالا، ترشحات چرکی است که برای بهبود آن باید از آنتی بیوتیک استفاده کرد، البته آنتی بیوتیک به صورت خودسرانه توصیه نمی‌شود چرا که مقاومت میکروبی را بالا می‌برد.

متخصص گوش، حلق و بینی در پایان گفت: برای درمان سینوزیت از بخور گرم باید استفاده کرد.
انتهای پیام/ی

روش های درمان سرما خوردگی

برچسب ها: آب وهوا ، اخبارسلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.