![قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۳۰ بهمنماه ۱۴۰۳](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/30/20359711_703.png)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد قاسمی نژاد، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: بررسیها نشان داده اند که PH بالای آبی که به منظور محلول پاشی و پر کردن تانکرها استفاده میشود نیز موجب شکسته شدن فرمولاسیون سموم و کودهای مورد استفاده و کاهش تأثیر آنها بر روی آفت و گیاهان میشود.
وی ادامه داد: در PHهای بالاتر از ۷ (آبهای قلیایی) تأثیر بسیاری از سموم روی آفت کاهش پیدا میکند، همچنین در PHهای بالاتر از ۸، سم و کود به سرعت توسط آب تجزیه میشود.
قاسمی نژاد بیان داشت: برخی آفت کشها و کودها به محض اضافه شدن به آب و خاک دارای PH بسیار بالا، به سرعت تجزیه میشوند در این شرایط، حتی قبل از شروع محلول پاشی، سم کُشنده و کود با کیفیت به یک ماده بی اثر تبدیل میشوند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان عنوان کرد: بهتربن روش برای تشخیص PH خاک و آب استفاده از کاغذ تورنسل است که بسیار به صرفه و دارای روشی آسان جهت استفاده کشاورزان است.
قاسمی نژاد افزود: در این روش کشاورز کاغذ تورنسل را درون محلول قرار داده و پس از تغییر رنگ، آن را با اشل مقایسه میکند و پس از آن از تعدیل کننده PH استفاده میکند.
انتهای پیام/م