به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مصطفی حیدری مدیر دفتر تخصصی سینما سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان درباره اهداف برگزاری نخستین نمایشگاه صنعت سینمای اصفهان گفت: سال گذشته طرحی از سوی کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای شهر به سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان به منظور توسعه صنعت سینما در اصفهان ارائه شد و دفتر تخصصی سینمای این سازمان نیز که در حال حاضر متولی سینما در شهرداری است، پروپوزالی شامل اهداف موردنظر شورای شهر و پیشنهادات دفتر تخصصی سینما در این راستا تهیه کرد.
وی به برگزاری جلساتی با اعضای شورای شهر اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به تجربیات گذشته، پیشنهاد برگزاری نمایشگاه صنعت سینمای اصفهان به عنوان نخستین گام برای توسعه این صنعت مطرح شد که با هدف شناسایی ظرفیتهای سینمایی در اصفهان برگزار میشود.
مدیر دفتر تخصصی سینما وابسته به سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان با اشاره به استفاده از تجربیات پیشکسوتان در کنار سایر اعضای شورای سیاستگذاری نمایشگاه صنعت سینمای اصفهان، ۲۹ بهمن تا سوم اسفندماه را زمان احتمالی برگزاری این نمایشگاه اعلام کرد.
وی درباره برگزاری نشست «پیچینگ» در خلال نمایشگاه صنعت سینمای اصفهان تصریح کرد: با این چالش جدی مواجه بودیم که آیا سینمای اصفهان آنقدر قوی هست که دارای صنعت باشد یا خیر و آیا برگزاری این نمایشگاه میتواند به رشد صنعت سینمای اصفهان کمک کند؟ به همین دلیل برای بالا بردن وجهه علمی نمایشگاه تصمیم گرفتیم بخشهای جنبی که اهمیتشان کمتر از خود نمایشگاه نیست و حتی شاید بیشتر هم باشد، در نظر بگیریم.
مدیر دفتر تخصصی سینما وابسته به سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان، چاپ ویژهنامه با موضوع صنعت سینما در سایر کشورها مانند آمریکا، هند، ترکیه و ... و برگزاری کارگاههای آموزشی را از جمله این اقدامات دانست و بیان داشت: سینما اگر درست هدایت شود میتواند به صنعتی پولساز تبدیل شود و اصفهان با توجه به میزبانی از جشنواره فیلم کودک و نوجوان میتواند از این ظرفیت بهره ببرد لذا برگزاری گپهای سینمایی و میزگردهایی درباره سریالسازی با حضور افرادی خبره، چون حسن فتحی که تجربه خوبی در سریالسازی برای تلویزیون و شبکه خانگی دارند را نیز در دستور کار داریم.
حیدری ادامه داد: از دو سال پیش به فکر برگزاری جلسات پیچینگ بودیم که نمایشگاه صنعت سینما بهترین فرصت برای اجرای آن است. پیچینگ یعنی نقل شفاهی و اینکه یک فیلمساز چطور بتواند ایده فیلم خود را در زمانی کوتاه برای سرمایهگذاران بازگو کند تا آنها را به سرمایهگذاری جذب کند. پیچینگ شیوه متداول جذب سرمایه بخش خصوصی در تمام دنیا است.
حیدری با بیان اینکه علاقمندان برای ارسال آثار خود تا ۱۵ بهمن ماه فرصت دارد، افزود: از میان این آثار ۱۰ اثر برگزیده انتخاب میشود و پس از برگزاری یک کارگاه آموزشی دو روزه پیچینگ با حضور محمد گذرآبادی در روزهای ۲۹ و ۳۰ بهمن ماه، این آثار اول اسفندماه در جلسه پیچینگ با حضور سرمایهگذاران ثانویه ارائه خواهد شد.
وی با اشاره به سرمایهگذاری حوزه هنری استان اصفهان برای اجرای طرح پیچینگ در حوزه فیلم کوتاه اضافه کرد: تلاش کردیم موضوعات پیچینگ متناسب با استان و شهر اصفهان باشد.
مدیر دفتر تخصصی سینمای سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان به همکاری سیتیسنتر اصفهان در برگزاری نخستین نمایشگاه صنعت سینما اشاره کرد و اظهار داشت: تلاش میکنیم حمایت اتاق بازرگانی، شرکت فولاد مبارکه، ذوبآهن، دفاتر تولید و بخش خصوصی را نیز جلب کنیم تا برنامهای در خور شأن سینمای اصفهان برگزار شود.
حیدری با بیان اینکه برگزاری این رویداد برآیند فکر شورایی متشکل از سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان، شورای شهر و دیگران است، تصریح کرد: برگزاری چنین نمایشگاههایی نه تنها برای سینما بلکه برای سایر محصولات هنری نیز لازم است. در این زمینه ادعای بدون اشتباه بودن نداریم، از پیشنهادات استقبال میکنیم و امیدوارم نخستین نمایشگاه صنعت سینمای اصفهان با کمک سایرین و اهل فن به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
گفتنی است، علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند در ساعات اداری به دبیرخانه نخستین نمایشگاه صنعت سینمای اصفهان واقع در خیابان استانداری، جنب موزه هنرهای معاصر، دفتر تخصصی سینما، طبقه همکف مراجعه و یا با شماره تلفن ۶-۳۲۲۴۳۸۹۵ تماس حاصل کرده و یا به وبسایت http://icinex.ir جهت ثبتنام و دریافت آییننامه رویداد مراجعه کنند.
انتهای پیام/م