به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ،سیدمحمد جوادموسوی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر در نشست بررسی موانع صادرات محصولات کشاورزی کاشمر گفت: سه محور تبیین راهکارهای افزایش و بهبود صنایع بستهبندی و برندسازی، ایجاد بازارهای پایدار در اروپا و جنوب شرق آسیا است و برگزاری دورههای آموزشی تخصصی کوتاهمدت برای تاکداران در این نشست مورد توجه قرار گرفت .
وی با بیان اینکه شرکتکنندگان پیشنهادهای قابل توجهی در راستای محورهای جلسه ارائه کردند تصریح کرد: بحث ایجاد یک انجمن علمی در حوزه کشمش با همکاری این واحد دانشگاهی، جهاد کشاورزی، متخصصان حوزه اقتصاد و بازاریابی و صنایع غذایی از جمله نکات مورد توافق جمع بود و مقرر شد این انجمن در راستای همافزایی در خصوص کلیه دستاندرکاران حوزه کشاورزی ، جهاد کشاورزی تشکیل شود.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر با تأکید بر ضرورت تبیین نقشه راه برای تولید انگور و کشمش مناسب با استانداردهای جهانی برای صادرات گفت: اکنون مواردی نظیر نبود زنجیره ارزش در خصوص کشمش، نبود طرح بستهبندی مناسب، نبود استاندارد برای صادرات، نبود دقت در زمان برداشت انگور ، نبود نظارت از جمله موانع اصلی صادرات انگور و کشمش در کاشمر هستند.
موسوی ادامه داد: کشمش سبز قلمی کاشمر شهرت ملی و جهانی دارد و کاشمر به لطف تاکستانها وبا رقمهای انگور به شربتخانه خراسان رضوی شهره است.
انتهای پیام//و. ت