به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان،نیم فصل رقابت های لیگ هجدهم برای تراکتورسازان همراه با اتفاقات و حواشی مختلفی از جمله تغییر سرمربی ، غیبت بازیکنان در میانه مسابقات و ... همراه بود با این حال آن ها که نشان دادند که برای عنوان قهرمانی می جنگند و از هیچ تلاشی فرو نمی گذارند نیم فصل را با 26 امتیاز و جایگاه چهارم جدول به پایان رساندند تا نشان دهند با وجود برخی مسائل همچنان به دنبال تحقق آرزوهایشان هستند. حال ما به بررسی وضعیت بازیکنان این تیم در 15 بازی نخست لیگ هجدهم پرداخته ایم. 

 محسن فروزان دروازه بان تیم تراکتورسازی تبریز با میانگین امتیازی ۳.۱۶ آمار نسبتاً خوبی در نیم فصل از خود به جا گذاشت. او یکی از با ثبات ترین بازیکنان تراکتور در نیم فصل اول بود. ضعف خط دفاعی و هافبک دفاعی تا حدودی میانگین آماری محسن فروزان را تحت تأثیر قرار داده است. فروزان رتبه سوم برترین بازیکنان نیم فصل را در اختیار دارد و دلیل آن ثبات این بازیکن در درون دروازه بوده است.

حسین طیبی با میانگین ۲.۸۶ آمار ضعیفی از خود به جا گذاشت. اگرچه عملکرد طیبی به دو بازه قبل از افزوده شدن سلیمی و بعد از آن تقسیم می شود. آمار طیبی قبل از سلیمی بسیار ضعیف بود و پس از آن بسیار خوب.

مهدی زاده با میانگین امتیازی ۲.۰۵ یکی از ضعیف ترین بازیکنان نیم فصل اول محسوب می شود.دیگر بازیکن تراکتورسازی علی عبدالله زاده است که با میانگین امتیازی ۲.۸۰ از تعداد بازی های کمتر، نیم فصل چندان موفقی را سپری نکرد. این بازیکن اسیر حواشی ای ناخواسته شد.

میثم نقی زاده با میانگین امتیازی ۲.۵ در رده های پایین جدول هافبک های لیگ برتر قرار گرفت. این بازیکن با کمک طاهران و مهدی پور نتوانست جای خالی کیانی را در نیم فصل اول پر کند.

مسعود شجاعی با میانگین امتیازی ۳.۱۱ آمار خوبی در نیم فصل از خود به جا گذاشت. شجاعی به جز ۳ بازی مقابل استقلال، ذوب آهن و فولاد که عملکرد خوبی نداشت در باقی مسابقات جزو بهترین بازیکنان تراکتور بود. او رتبه ۴ برترین بازیکنان تراکتور را در اختیار دارد.

اشکان دژاگه نیز با میانگین امتیازی ۳ یکی از خوب های این فصل تراکتور بود. اگرچه انتظارات از این بازیکن به مراتب بیشتر از این بوده است. نکته قابل توجه مصدومیت های پی در پی و غیبت های دامنه دار این بازیکن در مسابقات بوده است که تراکتور را به جذب یک پلی میکر جایگزین و یا جذب یک مدافع راست تخصصی و انتقال اسماعیلی فر به پست دژاگه وادار کند.

سوگیتا بازیکن ژاپنی این تیم هم  با میانگین ۲.۹۷ جزو بازیکنان خوب تراکتور در نیم فصل بوده اما کارایی این بازیکن پس از رفتن توشاک دچار افت فاحشی شد.

دانیال اسماعیلی فر با میانگین ۳.۳ برترین بازیکن تراکتور در خط هافبک بوده است. میانگین امتیازی این بازیکن پس از اخراج توشاک و تغییر پست به طور قابل توجهی کاهش یافت. آمار این بازیکن در خط هافبک ۳.۶۶ و در خط دفاع ۲.۹۴ بوده است.

آنتونی استوکس با میانگین امتیاز ۳.۸۸ به عنوان برترین بازیکن نیم فصل تراکتور انتخاب شد.

مهدی مهدی پور با امتیاز ۲.۸۲ در بین هافبک های دفاعی، عملکرد بهتری از خود به جا گذاشت.

احسان حاج صفی با امتیاز ۳.۵۳ پس از استوکس دومین بازیکن برتر تراکتور در نیم فصل بود.

سلیمی و اروین به نسبت بازی کمتر عملکرد بسیار عالی از خود به جا گذاشتند. طاهران با اینکه جزو نفرات ثابت توشاک بوده و تقوی نیز گاه و بیگاه به وی فرصت داد، نتوانست عملکرد مناسبی از خود باقی بگذارد.

برترین بازیکنان ۱۵ هفته

شجاعی، استوکس، حاج صفی، اسماعیلی فر و طیبی به ترتیب به عنوان برترین بازیکنان ۱۵ هفته اول لیگ حاضر شناخته شدند. که در این بین شجاعی و استوکس با بیشترین دفعات حائز رکورد ویژه می باشند.

با ثبات ترین بازیکن

حاج صفی، استوکس، فروزان، سوگیتا، اسماعیلی فر و سلیمی به عنوان با ثبات ترین بازیکنان نیم فصل اول انتخاب شدند.

برترین خطوط

خط دروازه با میانگین ۳.۱۶

خط دفاع مرکزی با میانگین ۲.۵۷ قبل از سلیمی و ۲.۶۷ پس از سلیمی همچنان یکی از ضعیف ترین خطوط تیم می باشد که البته ضعف خط هافبک دفاعی در این آمار بی تأثیر نیست.

خط دفاع کناری با امتیاز ۳.۰۹ آماری خوب به جا گذاشته است که البته کناره های تراکتور متقارن نیست و جذب یک مدافع راست تخصصی برای تیم الزامی می باشد.

خط هافبک دفاعی با امتیاز ۲.۴۴ آمار چندان جالبی از خود به جا نگذاشت.

خط هافبک و وینگر تیم با امتیاز ۳.۱۸ یکی از برترین خطوط تیم در نیم فصل بود.

و بالاخره خط حمله تیم با توجه به لحاظ کردن آمار وینگر فوروارد ها و سیکند استرایکر و استرایکر با امتیاز ۳.۳۲ برترین خط تیم در نیم فصل نخست نسبت به خطوط چندگانه تیم بود.

نقاط ضعف

بر اساس اولویت و طبق آمار به دست آمده، بیشترین ضعف در خط هافبک دفاعی، دفاع مرکزی و دفاع راست بوده است. این بررسی با علم بر بازگشت استوکس و اروین لحاظ شده است.

بازیکنانی که در تیم تأثیر چندانی نگذاشته اند و یا حتی تأثیر منفی نیز داشته اند.اهل شاخه، مهدی زاده، شربتی، طاهران، نقی زاده، آزادی، مسلمی پور، اسلامی خواه و پهلوان، تأثیر چندان مثبتی در تیم نداشته اند. در این بین با توجه به شرایط سنی و حفظ استعداد بومی، حفظ نقی زاده، طاهران، مسلمی پور، آزادی و اسلامی خواه منطقی می باشد. به شرط آنکه این بازیکنان به تدریج و در زمان های به خصوص به ترکیب تیم اضافه شوند.

نقل و انتقالات در نیم فصل – جذب ۴ بازیکن در ۳ پست

تراکتور به حضور یک مدافع راست تخصصی، یک هافبک جنگنده و تخریبی و یک هافبک دیپ لاین پلی میکر و یک مدافع آخر در سطح بالا نیاز دارد. نظر بر بازگشت استوکس و اروین به جذب مهاجم نیاز ندارد.

همچنین به جذب یک سرمربی خارجی جوان برای پروسه طولانی مدت با تمامی دستیاران و آنالیزورهای خارجی نیازمند است. از کادر فعلی، ابقای تقوی به عنوان دستیار ایرانی و کاظم محمودی کافی به نظر می رسد.

تقوی نشان داده است می تواند در آینده به یکی از بزرگ ترین مربیان ایران تبدیل شود اما فعلا تجربه و دانش تجربی کافی ندارد.

اگر تراکتور به نتیجه گیری در این فصل برنامه ریزی کرده است. استخدام آنتونی اولیویرا بهترین و برترین گزینه ممکن است. این مربی می تواند در آینده پست مدیر فنی تیم را بر عهده بگیرد و تراکتور با جذب یک سرمربی جوان از حوزه یوگوسلاوی سابق و یا آلمان چشم اندازهای دورتری را از نظر بگذراند.


بیشتر بخوانید:

ماجرای انتشار تصویر خصوصی استوکس از زبان مدیر عامل تراکتور

محل اردوی تبریزی‌ها مشخص شد

دوئل جذاب تراکتورسازی و استقلال در نقل و انتقالات


انتهای پیام/

آمار و ارقام تیم فوتبال تراکتورسازی در نیم فصل نخست رقابت های لیگ برتر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۴ ۰۲ دی ۱۳۹۷
بازهم برای تیراختور حاشیه درست کنین .خدای متعال شاهد وناظر است!
Iran (Islamic Republic of)
امین
۱۱:۳۸ ۰۲ دی ۱۳۹۷
مردم دارن سختی میکشن و غیر انوقت یه عهده توی تخیلات میلیاردری شون حال همه رو بد میکنند به امید روزی که نه سرخ باشه نه ابی فقط پرچم سه رنگ خدایی
Iran (Islamic Republic of)
م
۰۹:۳۶ ۰۲ دی ۱۳۹۷
چرا سرمایه ایران را بی خود هزینه فوتبال می کنید
آخرین اخبار