فرماندار دهاقان گفت: شهرستان دهاقان در صنعت گلخانه بسیار فعال بوده و منجر به اشتغال‌زایی و صادرات هم شده است .

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،علی‌اصغر قاسمیان فرماندار دهاقان دیروزدر جلسه حفاظت از منابع آب اظهار کرد: چاه‌‌های غیرمجاز در شرایط خشکسالی کنونی بسیار مضر هستند و مسدود شدن آن‌ها ضروری است که البته تعداد آن‌ها بسیار زیاد هستند.

وی از اعتبار 5 میلیارد تومانی ترمیم قنوات خبر داد و افزود: 16 میلیارد تومان به مرمت و بازسازی قنوات اختصاص داده شد که 8 میلیارد تومان متعلق به شهرضا و 5 میلیارد تومان هم متعلق به شهرستان دهاقان است و در همین راستا 10 دستگاه تانکر هم با هزینه‌ای بالغ بر 3 میلیارد تومان خریداری شد.

وی با بیان اینکه اعتبارات مربوط به ترمیم قنوات متعلق به شهرداری است، اذعان کرد: مبالغ مربوطه از طرف مدیر بحران استان اصفهان به جهاد کشاورزی ابلاغ شد که اما در واقع این تقاضا و پیگیری از سمت شهرداری‌های دهاقان و گلشن بوده است که بر مبنای ترمیم قنوات فرسوده و حادثه‌خیز بوده است.

قاسمیان عنوان کرد: خشکسالی، برداشت‌ بی‌رویه از چاه‌های غیرمجاز و مجاز ما را مکلف می‌کند تا اقداماتی چاره‌ساز انجام دهیم؛ شهرستان دهاقان از قدیم با کشاورزی محشور بوده و بیش از 50 درصد مردم کشاورز هستند که زیرساخت‌های کشاورزی قدمت طولانی دارد و سبب اشتغال شده است.

فرماندار دهاقان گلخانه‌ها را سبب اشتغال‌زایی دانست و بیان کرد: شهرستان دهاقان در صنعت گلخانه بسیار فعال بوده و منجر به اشتغال‌زایی و صادرات هم شده، این گلخانه در سال‌های گذشته شکل گرفته‌اند و از قنواتی برداشت داشتند که اکنون خشک شده‌اند اما این نباید منجر به تعطیلی گلخانه‌های شهرستان شود.

وی با بیان این که خشکسالی نباید منجر به تعطیلی صادرات محصولات گلخانه‌ای شود، مطرح کرد: همه جوانب کار را در نظر بگیرید معیشت شهرستان دهاقان وابسته به کشاورزی بوده و باید طرح‌ها و ایده‌ها جدید باشند، صادرات گلخانه‌ها حفظ شود و کشت‌های کم آب و مناسب جایگزین شوند.

قاسمیان رضایت‌مندی مردم را هدف نظام دانست و  گفت: شرایط بحرانی باید از قبل پیش‌بینی شود، شاید امسال هم با بارش کم روبه رو باشیم، باید برای شرایط بحرانی برنامه‌ریزی کنیم، مردم باید برنامه‌ریزی ما را ببینند چرا که آن‌ها را راضی نگه می‌دارد و رضایت‌مندی مردم هدف نظام است.

فرماندار دهاقان با بیان این که چاه‌هایی با برداشت بی‌رویه شناسایی شوند، تصریح کرد: چاه‌هایی که حساسیت برانگیز هستند و مجوز داشته اما برداشت بی‌رویه دارند باید به کمک دادستان شهرستان دهاقان نظارت و بررسی شوند زیرا مجوز داشتن دلیل بر مصرف غیرمتعارف نیست.

در ادامه بخشدار دهاقان اظهار کرد: روستاهای پایین دست شهرستان فاقد چاه مدیریت بحران هستند و با مشکلات مواجه شده‌اند، چاه‌های کوشک و کیان به روستاهای پایین دستی ضرر می‌رساند و باید در زمان اضطراری استفاده شوند.

رستگار اذعان کرد: چاه‌ غیرمجازی در روستای دزج مسدود شد اما هنوز یکی از چاه‌های غیرمجاز فعال است که سبب افت آب این روستا شده است.

وی با بیان اینکه گلخانه‌ها در شرایط خشکسالی آب مورد نیاز خود را چگونه تأمین می‌کنند، تصریح کرد: تعداد گلخانه‌های روستای دزج زیاد بوده که باید بررسی شود که این همه گلخانه آب خود را از کجا تأمین می‌کنند و در این راستا باید کمیته‌ای تشکیل شود.

بخشدار دهاقان مسدود شدن چاه‌های غیرمجاز را ضروری دانست و بیان کرد: چاه‌های غیرمجاز سبب افت آب شده‌اند که باید شناسایی صورت گیرد و مسدود شوند.

 

انتهای پیام/م

جلسه حفاظت از منابع آب شهرستان دهاقان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.