![آزار و اذیت کودک ۹ ساله توسط نامادری در سنندج](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323868_196.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محسن ورجاوند، رییس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول گفت: بدلیل اطلاع نداشتن دامپزشکی مبداء و مقصد از حمل محموله 3 هزار و 500 کیلوگرمی گوشت قرمز منجمد، نمونه برداری های لازم انجام گرفت و پرونده جهت مشخص نمودن محموله به اداره صمت و تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد .
وی بیان داشت: کلیه محموله های وارده به شهرستان باید دارای گواهی حمل بهداشتی از مبداء بوده و به محض ورود به شهرستان به اداره دامپزشکی مراجعه تا سلامت محصول تائید شده و اجازه توزیع و مصرف داده شود .
ورجاوند با اشاره به اینکه دامپزشکی بر همه مراحل عرضه و تولید فرآورده های خام دامی و حمل و نقل فرآورده ها کنترل و نظارت دارد، تصریح کرد: عرضه گوشت های غیر بهداشتی و فاقد مهر دامپزشکی خلاف قانون است و در این راستا متخلفان به مراجع قضایی معرفی می شوند.
رییس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول اظهار داشت: تامین فرآورده های دامی و لبنی سالم در ارتقاء سلامت و بهداشت جامعه بسیار موثر است و مردم نیز در این زمینه باید با دامپزشکی همکاری کرده و موارد خلاف قانون را گزارش دهند.
انتهای پیام/گ