نماینده، ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی گفت:یکی از الزمات وحدت حوزه و دانشگاه، تبادل و ترکیب و تکمیل روش‌های علمی حوزه و دانشگاه است که باید از تجربیات یکدیگر در این زمینه استفاده کنند.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، حجت‌السلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم در همایش وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند با بیان اینکه حضور عالمانه روحانیون در دانشگاه‌ها از الزامات وحدت حوزه و دانشگاه است، اظهار داشت: انسجام ملی در سایه وحدت حوزه و دانشگاه محقق می‌شود و نیازمند توجه به الزامات آن است که می‌تواند زمینه ساز فعالیت‌های موثر و هموارسازی وحدت حوزه و دانشگاه باشد.

امام جمعه تبریز افزود: یکی از الزمات وحدت حوزه و دانشگاه، تبادل و ترکیب و تکمیل روش‌های علمی حوزه و دانشگاه است که باید از تجربیات یکدیگر در این زمینه استفاده کنند.

رئیس شورای حوزه علمیه آذربایجان‌شرقی بر ارتباط مستمر روحانیون با دانشگاه تاکید کرد و گفت: حضور عالمانه روحانیون موثر در دانشگاه‌ها یکی دیگر از الزامات تحقق وحدت این دو نهاد است که باید گسترش پیدا کند چرا که ارتباط موثر و منظم متناسب با نیاز حوزه و دانشگاه باید در حد ضرورت حفظ شود.

وی همچنین ترویج ارزش‌های معنوی و دینی در دانشگاه‌ها را از دیگر الزامات این مهم دانست و ادامه داد: فضای دانشگاه‌های ما باید فضای اسلامی باشد، ظاهر دانشگاه‌ها هم باید نشان دهنده فضای اسلامی دانشگاه‌ها باشد که نیست.

امام جمعه تبریز خواستار نقش‌آفرینی دانشگاه‌ها در گفتمان انقلابی شد و تصریح کرد: رسالت تبیین و آگاه‌سازی جامعه، فسادستیزی و مطالبه عدالت، میدان داری در جنبش نرم افزاری باید در سایه وحدت حوزه و دانشگاه دنبال شود.

نماینده، ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی در ادامه تامین استقلال و پیشرفت‌های علمی و معنوی کشور، اجرای مطلوب برنامه‌ها و حاکمیت قانون و قانون‌گرایی، ارائه چهره خدمت‌گذار از دولت اسلامی، بسته شدن راه بر عناصر نفوذی و تربیت نسل جدید و دانش آموخته متعهد به مبانی اسلامی را از برکات وحدت حوزه و دانشگاه برشمرد.

وی تاکید کرد: دشمن از تفکر و فرهنگ شهید مفتح و تاثیرگذاری ایشان می‌ترسید و از حضور شهید مطهری در بین جوانان اسلامی و محیط‌های دانشگاهی ترس داشت و بر این اساس دست به ترور شخصیت‌های حوزوی و دانشگاهی زد و ائمه جمعه ما را به شهادت رساند.

امام جمعه تبریز، تقویت جنبش نرم افزاری، تولید علوم بومی، تحقق تمدن اسلامی، ارائه الگوی سبک زندگی اسلامی، دستیابی به علوم انسانی اسلامی و اسلامی شدن دانشگاه‌ها و روزآمدسازی حوزه‌های علمیه را از دیگر دستاورد‌هایی دانست که می‌تواند در سایه تحقق وحدت این دو نهاد به دست بیاید.

آل هاشم، نفوذ و بهره برداری از جنبش دانشجویی، دور شدن از آرمان‌ها، سطحی شدن، افتادن در دام احزاب و گروه‌های سیاسی، گم کردن اهداف و پشت کردن به آرمان‌های انقلاب را از دیگر آفت‌های جنبش‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: دانشگاه باید سیاسی باشد نه سیاست باز و دانشجو باید سیاسی باشد نه سیاسی کار.

وی با بیان اینکه نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها وظیفه سنگینی دارد، خاطرنشان کرد: این نهاد در آگاه سازی دانشجویان و دانشگاه‌ها و برپایی کلاس‌های بصیرت‌افزایی نقش اساسی دارد.

نماینده، ولی فقیه در استان آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه باید روز به روز پیشرفت کشور در حوزه‌های اقتصادی و عرصه‌های مختلف ادامه پیدا کند، گفت: اگر در عرصه‌های گوناگون به فرمایشات مقام معظم رهبری عمل کرده بودیم، وضع بهتری داشتیم، ایشان ۲۷ سال قبل نسبت به تهاجم، شبیخون و ناتوی فرهنگی و سپس جنگ نرم دشمن هشدار دادند، در طی ۱۰ سال گذشته نیز مدام بر ضرورت عملی شدن اقتصاد مقاومتی تاکید دارند.

 

منبع:فارس

 

انتهای پیام/ی

 

 

برگزاری همایش وحدت حوزه و دانشگاه 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.