مدیر جهادکشاورزی نطنز گفت:امسال سطح برداشت انار از باغات بادرود به ۵۰۰ تا ۷۰۰ هکتار رسیده و در مقایسه با سال‌های قبل که میانگین برداشت ۲۲ تن در هکتار بود کاهش قابل توجهی داشته است.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،عبدالرضا مهدی بادی مدیر جهادکشاورزی نطنز از کاهش قابل توجهی انار از باغات بادرود خبر داد و اظهار کرد: سطح زیر کشت انار در بخش بادرود یک هزار و ۵۰۰ هکتار بوده که امسال سطح برداشت این محصول به ۵۰۰ تا ۷۰۰ هکتار رسیده و در مقایسه با سال‌های قبل که میانگین برداشت ۲۲ تن در هکتار بود، کاهش قابل توجهی داشته است.

وی افزود:  متاسفانه به علت سرمای بهاره بسیاری از درختان انار آسیب دیده و خسارات قابل توجهی به باغداران وارد شد.

مدیر جهادکشاورزی نطنز با اشاره به برداشت این محصول از اوایل آبان تا نیمه دوم آذرماه گفت: منطقه بادرود از نظر سطح زیر کشت انار رتبه سوم را در استان اصفهان دارد.

وی تصریح کرد: بهترین نوع انار، نادری بادرود و خاتونی است که عمده ترین انار قابل کشت در این منطقه از نوع انار نادری است.

بادی ادامه داد: علاوه بر تامین نیاز انار شهرستان، این محصول به سایر استان‌ها و کشورهای حاشیه خلیج فارس، کشورهای تازه آسیانه میانه و اروپا از جمله اتریش، آلمان و سوئد صادر می شود.

وی اضافه کرد: ماندگاری در انبار، کمبود آفات و خوش رنگی دانه و پوست از ویژگی‌های بارز انار این شهرستان است و انار نادری بادرود از جمله پنج رقم انار صادراتی مشهور در کشور است.

مدیر جهادکشاورزی نطنز با بیان اینکه سالانه از ۷۰ هزار هکتار باغ‌های استان اصفهان، ۶۰۰ هزار تن محصول باغی برداشت می شود، تصریح کرد: با برداشت این محصول بیش از ۲۰ میلیارد تومان به باغداران می‌رسد.

انار میوه‌ای سرشار از خاصیت‌های دارویی است و همانند یک محافظ برای پلاکت خون عمل می کند و مانع چسبندگی پلاکت خون شده و از بروز سکته قلبی جلوگیری می‌کند.

هسته‌های ریز انار نیز سرشار از فیبر است که نقش موثری در کاهش قند خون و چربی دارد و توصیه می شود افراد تنها به آب انار اکتفا نکرده و هسته‌های ریز انار را نیز مصرف کنند.

دانه‌های ریز انار به عملکرد بهتر دستگاه گوارش و معده و روده کمک کرده و در کاهش وزن نیز اثرگذار است.

 

انتهای پیام/م

کاهش ۲۵۰ هکتاری سطح برداشت انار از باغات بادرود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.