به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، بهروز زلالی، قائم مقام کمیته امداد استان اردبیل در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ۱۰ درصد از خانوار استان اردبیل، تحت حمایت این نهاد قرار دارند، اظهار کرد: بیش از ۳۸ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل هستند که با ارائه خدمات حمایتی و بهرهگیری از کمکهای مردمی درصدد هستیم بخش مهمی از نیازهای اساسی آنها را مرتفع سازیم.
وی با بیان اینکه حدود ۷۸ هزار مددجوی تحت حمایت از خدمات کمیته امداد استان اردبیل بهرهمند هستند، افزود: شش درصد از جمعیت استان اردبیل تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند که در کنار رفع نیازهای ضروری، به دنبال فراهمسازی زمینههای توانمندسازی آنها هستیم.
قائم مقام کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه ۴۰ سال است کمیته امداد به صورت گسترده و علمی خدمات قابل توجهی را به اقشار آسیبپذیر ارائه میکند، بیان کرد: در ۳۰ سرفصل حمایتی به مشکلات خانوار تحت حمایت و دیگر افراد نیازمند استان اردبیل رسیدگی میشود.
زلالی با بیان اینکه تمام تلاش این نهاد ضمن حفظ عزت نفس و کرامت انسانی خانوار تحت حمایت، توانمندسازی آنها است، گفت: طی ۴۰ سال که از پیروزی انقلاب اسلامی میگذرد، بیش از ۴۰ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل به واسطه اجرای طرحهای اشتغالزایی این نهاد به خودکفایی دست یافتهاند.
وی با اشاره به اینکه کمیته امداد بر حسب آموزشهای فنی و تخصصی، مهارتهای زندگی، اعطای تسهیلات اشتغالزایی و نظارت بر طرحهای خودکفایی گامهای موثری برای توانمندسازی خانوار تحت حمایت برداشته است، بیان کرد: در کنار ارائه چنین خدماتی، ارتقای سطح فکری و فرهنگی مددجویان را نیز مدنظر قرار دادهایم تا آنها از هر لحاظ به توانمندی دست یابند.
قائم مقام کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه هماکنون بیش از ۱۲ هزار طرح اشتغال تحت نظارت کمیته امداد استان اردبیل قرار دارد، افزود: از سال ۷۴ که ایجاد فرصتهای شغلی برای مددجویان به صورت امری ضروری به اجرا درآمد تا کنون، امدادگران کمیته امداد استان اردبیل از هیچ تلاشی برای توانمندسازی و استقلال اقتصادی خانوار تحت حمایت دریغ نکردهاند.
زلالی با اعلام اینکه ۶۳ درصد از مددجویان تحت حمایت این نهاد را زنان سرپرست خانوار تشکیل میدهند، گفت: مصونیتسازی خانوار تحت حمایت از هرگونه آسیب اجتماعی از دیگر برنامههای مهم کمیته امداد است که با همیاری دستگاههای اجرایی درصدد دستیابی به این مهم هستیم.
وی با اشاره به اینکه مردم استان اردبیل و خیران نقش بسیار مهمی در تأمین نیازهای ضروری خانوار بیبضاعت جامعه ایفا میکنند، اعلام کرد: با راهاندازی ۴۴ مرکز نیکوکاری در سطح استان اردبیل، مدیریت فقر در هر محله و منطقه را به ریشسفیدان و خیران همان محل سپردهایم تا بدینطریق رسیدگی به فقرا و نیازمندان با سرعت بیشتری صورت پذیرد.
قائم مقام کمیته امداد استان اردبیل با بیان اینکه با توجه به مشکلات اقتصادی که افزایش یافته و قشر محروم را تحت تاثیر قرار داده است بیش از پیش نیازمند یاری خیران اردبیلی هستیم، افزود: به نسبت گذشته، سطح نیاز بالا رفته و نیازها متنوع و متعدد شدهاند که لازم است نیکوکاران به عنوان یار دیرینه کمیته امداد استان اردبیل بیش از پیش فقرا و محرومان جامعه را دریابند.
زلالی بخش پایانی سخنان خود را به انتشار اخبار نادرست در فضای مجازی اختصاص داد و گفت: متأسفانه در فضای مجازی اخبار نادرستی منتشر شد در خصوص اینکه افرادی که کمتر از سه میلیون تومان درآمد دارند برای ثبتنام به کمیته امداد مراجعه کنند و دوم اینکه اگر به کمیته امداد مراجعه نکنید یارانه شما قطع خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه سبدکالا و اختصاص هرگونه بستههای حمایتی از سوی دولت اعلام میشود و ارتباطی به کمیته امداد استان اردبیل ندارد، اعلام کرد: نیازی به مراجعه به کمیته امداد نیست و بهتر است مردم استان اردبیل از طریق منابع موثق و قابلاعتماد، اخبار و اطلاعیهها را دنبال کنند.
انتهای پیام/ح