در مطلب زیر طرز تهیه یکنوع دسر شکلاتی هندوانه ای را به شما آموز می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  شکلات هندوانه ای‌های خوشگل برای پذیرایی شب یلدا و تزیین کیک‌ها و دسر‌ها مناسب هستند. این شکلات‌های شیک و خوشمزه می‌تونه هدیه‌ای زیبا برای عزیزانتون باشه. برای درست کردن شکلات به شکل هندوانه به یک قالب ناودانی پلاستیکی که تو لوازم قنادی‌ها هست نیاز داریم و ۳ رنگ شکلات قرمز، سبز و سفید.


بیشتربخوانید :طرز تهیه شیرینی کِرِم دار نوتلا


نکته: اگر شکلات رنگی نداشتید میتونید از شکلات سفید استفاده کنید، ولی باید داخلش رنگ بریزید. ریختن رنگ تو شکلات سفید شکلات شما را کمی سفت میکنه و کار باهاش سخت میشه.

پس بهتره از شکلات‌های رنگی استفاده کنید که نیاز به رنگ نداشته باشید و شکلاتتون خراب نشه.

مواد لازم

۲۰۰ گرم شکلات قرمز + دو قاشق مربا خوری روغن (من روغن جامد ریختم)

۱۰۰ گرم شکلات سفید + ۱ قاشق مرباخوری روغن

۱۰۰ گرم شکلات سبز + ۱ قاشق مرباخوری روغن

۵۰ گرم شکلات تلخ برای تخمه‌ی هندوانه

طرز تهیه شکلات هندوانه‌ای

ابتدا قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.

شکلات‌ها را ریز خُرد کرده و به روش بن ماری یا داخل ماکروفر آب کنید.

نکته: شکلات باید فقط نرم و زیرش کمی آب بشه، نباید روی حرارت کاملاً ذوب بشن.

همانطور که شکلات نرم هست روغن ریخته و هم بزنید.

اگر شکلات زیاد حرارت ببینه سفت و خراب میشه.

شکلات قرمز را داخل قالب بریزید و چند ضربه به قالب بزنید تا شکلات یکدست بشه.

حالا قالب را نیم ساعت کنار گذاشته تا روی شکلات ببندد.

نکته مهم: اصلا نباید شکلات را تو یخچال بگذارید. چون بعد خیلی سفت میشه و نمیتونید برش بزنید.

وقتی رویه شکلات قرمز بسته شد شکلات سفید بریزید.

وقتی رویه شکلات سفید بسته شد شکلات سبز بریزید.

بعد دو یا سه ساعت زمان بدهید تا شکلات در دمای آشپزخانه ببندد. بازم میگم اصلاً تو یخچال نگذارید.

برای اینکه برش‌های منظمی داشته باشم یک سانت یک سانت روی شکلات علامت زدم بعد برش زدم.

از کارد تیز استفاده کنید. مراقب باشید آهسته برش بزنید تا شکلات نشکنه.

بعد از برش زدن روی قاچ‌های هندوانه با شکلات سیاه تخمه‌ها را رسم کنید.

منبع:تصویر زندگی

انتهای پیام/

شکلات هندوانه ای دسر مجلسی شب یلدا

برچسب ها: دانستنی ها ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.