مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت:
مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت:
مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت از اجرای طرح بسیج ملی اطلاع رسانی در خصوص مصرف نمک یددار تصفیه شده خبرداد.
به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، سمانه یوسفی مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت گفت:کمبود
ید و اختلالات ناشی از آن (IDD) در سالهای گذشته به عنوان یکی از مشکلات بهداشتی- تغذیهای ایران محسوب میشده است که با توجه به پیامدهای زیان بار بهداشتی، اقتصادی و اجتماعی کمبود ید، پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از آن در اولویت مداخلات نظام سلامت کشور قرار گرفت و به همین منظور، یددار کردن
نمکهای خوراکی به عنوان راهکاری اصلی در نظر گرفته شد و کلیه کارخانجات تولید کننده نمک موظف به افزودن ید به نمکهای خوراکی گردیدند.
وی تصریح کرد: متأسفانه این روزها افراد سودجو با استفاده از عناوینی عوام فریب مانند
طب سنتی، طب طبیعی و بدون داشتن حتی یک سند علمی مردم را از مصرف نمکهای یددار تصفیه شده منع کرده و به سوی مصرف نمکهای غیر استاندارد مانند نمک دریا، سنگ نمک و.. سوق میدهند.
مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت بهداشت گفت: نمک دریا، بدترین نوع نمک خوراکی است و این در مغایرت کامل با تبلیغات افراد سودجویی است که تحت عنوان فروش
نمک دریا (بهعنوان نمک سالم تر) پولهای کلانی را به جیب میزنند.
یوسفی افزود: در همین راستا طبق اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، و جهت حساس نمودن جامعه برای مصرف نمک یددار تصفیه شده به عنوان نمک خوراکی مردم، بسیج ملی
اطلاع رسانی عمومی برای مصرف نمک یددار تصفیه شده از ۱۷ آذر ماه آغاز شده است.
انتهای پیام//م.ص
کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید در اولویت نظام سلامت کشور قرار گرفته است