به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، فرحناز مینایی پور مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اقدامات مجموعه امور زنان در آموزش و پرورش برای دانشآموزان دختر اظهار کرد: آموزش حقوق شهروندی، سواد زندگی و آمادگی برای ازدواج از جمله برنامههای آموزش و پرورش برای دانشآموزان دختر در سطح کشور است.
وی از برنامهریزی برای ارتقا مهارت ارتباطی میان دانشآموزان و والدین نیز خبر داد و گفت: گفتوگوی بین نسلی از جمله برنامههایی است که در سال جاری با ابلاغ شیوهنامه آن برای ایجاد ارتباط میان دانشآموزان با یکدیگر و مسئولان مدرسه و شهرستانی انجام شده است.
مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش هدف از اجرای این برنامه را افزایش میزان گفتگو در سطح خانوادهها عنوان کرد و افزود: میانگین صحبت و گفتگو در خانوادهها باید روزانه به هزار و ۵۰۰ کلمه برسد که اکنون متاسفانه در خانوادههای کشور این آمار روزانه به ۵۰۰ کلمه میرسد.
وی با برشمردن برخی از علل پایین بودن سطح گفتگو در خانوادهها تصریح کرد: افزایش نفوذ فضای مجازی در خانوادهها، شاغل بودن والدین در بیرون از منزل و پایین آمدن ساعت حضور در منزل و تک فرزندی از مهمترین علل وقوع این اتفاق است.
مینایی پور همچنین با اشاره به آسیبهای اجتماعی گریبانگیر دانشآموزان دختر خراسان شمالی گفت: ازدواج کودکان زیر ۱۳ سال و ترک تحصیلات دانشآموزان دختر در مقطع متوسطه دوم از جمله اساسیترین مشکلات این افراد در خراسان شمالی محسوب میشود.
وی در انتها ازدواج زودهنگام برای دختران را عاملی در جهت ترک تحصیل دانست و افزود: تجربه نشان داده است که کودک همسری باعث طلاق زودهنگام نیز میشود و مشکلات عدیدهای را برای فرد در آینده ایجاد میکند.
انتهای پیام/ط