به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، نخستین نشست معاونان درمان و مدیران فناوری اطلاعات دانشگاهها و دانشکدههای کلان منطقه پنج کشور، با موضوع یکپارچه سازی HIS ها، اشتراک گذاری اطلاعات بیماران ارجاعی و راه اندازی پرونده الکترونیک سلامت، به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
عبدالخالق کشاورزی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: ماهانه حدود ۲۵۰ بیمار از استانهای هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر و دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی لار، گراش، فسا و جهرم به شهر شیراز ارجاع داده میشوند.
وی با اشاره به هزینه بالای انجام آزمایشها و خدمات پاراکلینیک در بیمارستان مبداء، افزود: زمانی که بیماران به بیمارستان مقصد منتقل میشوند به دلیل در دسترس نبودن مستندات این خدمات برای پزشک، بیمار مجبور به تکرار انجام خدمات در بیمارستان مقصد است، بنابراین با ایجاد بانک اطلاعاتی، پرونده بیماران ارجاعی به کمک سیستم HIS منتقل و در بیمارستان مقصد در اختیار پزشک معالج قرار میگیرد که این امر باعث تسریع در دسترسی به خدمات ارائه شده به بیمار و جلوگیری از هدر رفت منابع سلامت کشور میشود.
کشاورزی، این اقدام را گام بسیار مهمی به سوی هدف بزرگتر تشکیل پرونده الکترونیک سلامت دانست و اظهار امیدواری کرد که با طراحی و ایجاد زیرساخت یکسان از سوی مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی شیراز و با در اختیار قرار دادن این مهم به دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کلان منطقه پنج کشور، بتوان گام مهمی در مسیر ارائه هرچه بهتر خدمات سلامت به مردم استان فارس و استانهای همجوار برداشت.
وی، از راه اندازی این خدمت جدید تا پایان آذر ماه امسال در دانشگاههای علوم پزشکی فسا، لارستان و گراش و تا پایان سال برای تمامی دانشگاههای کلان منطقه پنج کشور خبر داد.
سیدهدایت الله فقیه مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم گفت: مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در حال آماده سازی زیرساختهای نرم افزاری و سخت افزاری لازم برای اجرای این طرح در همه دانشگاهها و دانشکدههای کلان منطقه پنج کشور است.
انتهای پیام/م