به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،بهمن خدادادیان کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه بابیان اینکه درصدد آموزش به اصناف برای توانمند سازی آنها هستیم گفت: این آموزشها به منظور آماده سازی بیشتر اصناف برای پاسخگویی به نیاز مردم در ایام نوروز است.
وی با اشاره به دستورالعمل مرکز بهداشت در سطح کشور جهت هدفمند شدن فعالیت واحدهای لبنیاتی سنتی گفت: بیش از ۹۰ واحد لبنیاتی سنتی دارای مجوزها در کرمانشاه داریم که باید بر اساس قانون نظام صنفی فعالیت داشته باشد.
وی بیان کرد: درصدد بازرسی ویژه از قنادیها، قصابی ها و سایر مراکزخرید هستیم و از ابتدای پاییز تاکنون ۲۰ تن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته جمع اوری شده است.
انتهای پیام/ز