معاون قضایی دادگستری کل استان تهران گفت: ایجاد دادسرای اطفال، پلیس اطفال، دادگاه اطفال نمونههایی از پیشرفت قانونگذار در حوزه کودک است.
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، به همت معاونت حقوقی قوه قضاییه و با همکاری یونیسف و دادگستری استان تهران کارگاه آموزشی نظام عدالت ویژه اطفال و نوجوانان برای مشاوران دادگاه اطفال و نوجوانان دادگستری استان تهران برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی مظفری معاون قضایی دادگستری کل استان تهران و معاون منابع انسانی این دادگستری در رابطه با اهمیت توجه به پروندههای اطفال و نوجوانان اظهار کرد: در سال ۹۲ که قانون آیین دادرسی کیفری به تصویب رسید توانستیم دادرسی افتراقی رابرای کودکان پیش بینی کنیم، البته دادگاه اطفال قبلا هم وجود داشت، اما آن را ذیل دادگاههای عمومی دیده بودند.
وی افزود: ما در احادیث و روایات و نیز در اشعار بزرگان میبینیم که توجهی ویژه به جایگاه کودکان و نوجوانان شده است.
مظفری بیان کرد: ایجاد دادسرای اطفال، پلیس اطفال، دادگاه اطفال نمونههایی از پیشرفت قانونگذار در حوزه کودک است. مثلا اینکه قاضی اطفال باید حداقل ۵ سال سابقه داشته باشد، متأهل بوده و ترجیحا دارای فرزند باشد.
این مقام قضایی تاکید کرد:، چون میدانیم که هدف در حقوق و جزا این است که زمینههای بازگشت فرد به جامعه مهیا شود. در این جا است که به نقش مشاوران کودکان در محاکم پی میبریم.
مظفری گفت: خوشبختانه اکنون قانون سال ۹۲ نهادها و تأسیسات خوبی را در برگرفته است؛ لذا میبینیم که در مجتمع قضایی اطفال که در تهران وجود دارد این رسیدگی تخصصی در حال انجام است.
معاون قضایی دادگستری کل استان تهران در پایان گفت: بحث حقوق خانواده و حقوق اطفال از جایگاه مهمی برخوردار است، لذا لازم است با برگزاری دورههای آموزشی این رسیدگیها تخصصیتر و دقیقتر شود.
انتهای پیام/