معاون فرهنگی و روابط عمومی اداره عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی گفت: از برنامه های خوب ارتش کاروان های قرآنی است که در چند ساله اخیر به سمت نقاط محروم و مرزی کشور اعزام می شوند .

حجت الاسلام حاج عبدالحسینی  معاون فرهنگی و روابط عمومی اداره عقیدتی سیاسی نزاجا در حاشیه برگزاری سی و هشتمین دوره مسابقات قرآنی نزاجا در خمینی شهر در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، در مورد عوامل رغبت سربازان وظیفه به قرآن گفت: در ابتدا وضعیت خانوادگی یک سرباز از اهمیت زیادی دارد و در پایه خانواده اثرگذار است. بعد از آن که جوانان خدمت سربازی را شروع می کنند، ما که از مسئولین ارتش هستیم این جوانان را امانت مردم می دانیم و یکی از وظایف ذاتی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش ، ترویج فرهنگ قرآنی و نماز در بین کارکنان وظیفه و پایور است . خصوصا وظیفه ها که جوان تر هستند. کلاس های قرآنی نیزهم برای خانواده ها، هم وظیفه ها و هم پایوران برگزار می شود.

حاج عبدالحسینی در همین راستا ادامه داد: تشویقاتی که برای سربازان وظیفه در نظر گرفته شده این است که اگر سربازی جزء سی قرآن را حفظ کند، سی روز مرخصی تشویقی خواهد گرفت و این تشویقات ادامه دارد تا کسی که کل قرآن مجید را حفظ کند که دو ماه مرخصی تشویقی همچنین تعیین محل خدمت توسط خود فرد و ترفیع درجه از موارد تشویقی وی خواهد بود.

این مقام نظامی در مورد تاثیرات و برکات قرآن در ارتش گفت: اولین تاثیر فردی و شخصی است که فردعامل به قرآن می شود و سبک زندگی خود را از قرآن خواهد گرفت . چگونه زیستن را از قرآن مجید خواهد آموخت و می تواند در جامعه خوب باشد و خوب زندگی کند. در ارتش نیز تاثیرات اجتماعی فراوانی دارد، ارتش یک ارتش مکتبی است .

حاج عبدالحسینی در پاسخ این پرسش که دغدغه های رهبری در زمینه مسابقات قرآنی چیست، گفت: تمام برنامه هایی که در ارتش جمهوری انجام می دهیم تدابیر رهبری است . دغدغه مقام معظم رهبری در خصوص قرآن چه در داخل ارتش و چه آحاد مردم زیاد است بگونه ای کعه در رابطه با حفظ قرآن فرموده اند: کشور اسلامی ما باید ده میلیون حافظ قرآن داشته باشد. که ما سهم خودمان را در ارتش احراز کرده ایم تا تدابیر مقام معظم رهبری را پیاده کرده باشیم.

وی در مورد اقدامات قرآنی انجام شده نیروی زمینی ارتش گفت: کاروان های قرآنی یکی از برنامه های خوبی است که در چند ساله اخیر به سمت نقاط محروم و مرزی کشور اعزام می شوند . این کاروان ها در شهرهای مختلف در بین مردم، در مساجد و در کلیه پادگان ها به قرائت قرآن می پردازند و کارکنان مناطق محروم از برکات قرآنی بهره مند می شوند. همچنین 50 موسسه قرآنی در سطح گروه های سازمانی نزاجا در حال تاسیس است که تا کنون 20 موسسه افتتاح شده و امسال نیز ده موسسه دیگر افتتاح خواهد گردید و تا دو سال دیگر این 50 موسسه تکمیل خواهد شد.

انتهای پیام/س

برگزاری سی و هشتمین دوره مسابقات قرآنی نزاجا در خمینی شهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.