آیت الله سعیدی گفت:سالانه میلیاردها تومان صرف مبارزه با آسیب‌های اجتماعی می‌شود در حالی که باید بخشی از این بودجه در حوزه دینی و نماز صرف شود.

به گزارشگروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از قم،آیت الله سعیدی،امام جمعه قم و تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) شامگاه چهارشنبه در چهارمین اجلاس استانی نماز که با پیام آیت الله صافی گلپایگانی در مدرسه عالی امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به اینکه کسانی که می‌خواهند در زمینه نماز تأمل کنند باید از مشاغل و گرفتاری‌ها فارغ باشند، افزود: مروجان این فریضه الهی باید وابسته و دلبسته به جریان های سیاسی و غیرسیاسی موجود در جامعه نباشند زیرا نماز جناحی نیست.

وی افزود: مروجان نماز باید به اقامه نماز و ساماندهی آن در جامعه توجه کافی را داشته باشند.

آیت الله سعیدی عنوان کرد: کسانی که بودجه کشور را در اختیار دارند سالانه هزار میلیارد تومان صرف مبارزه با آسیب‌های اجتماعی می‌کنند در حالی که باید بخشی از این مبالغ میلیاردی در حوزه فرهنگی، دینی و نماز صرف شود زیرا نماز اگر ترویج داده شود جلوی بسیاری از آسیب‌ها را می‌گیرد.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س)گفت: خداوند عبادت خالصانه را از همه انسانها به ویژه افرادی که مقرب تر هستند، می پذیرد.

وی با بیان اینکه اقامه نماز بارزترین جلوه عبودیت در برابر خداوند یکتا است، افزود: از کلمه لذکری در قرآن می‌توان دریافت که افراد زیادی می‌توانند نماز بخوانند اما نماز آنها ممکن است با یاد خدا نباشد که این نمازی را که مورد پسند خداوند نیست را شامل نمی‌شود.

آیت الله سعیدی با بیان اینکه روح نماز در این است که انسان در شبانه روز خود را به خدا نزدیک‌تر احساس کند، گفت: بهترین وسیله برای بازرسی نماز این است که مومن بعد از هر مرتبه اقامه نماز، خود را از حیث تأثیرگذاری آن بیازماید.

وی با بیان اینکه عبادت خداوند زیر مجموعه نماز است، افزود: اگر رسالت و پیامبری هست همه در ذیل این فریضه الهی است و چنانچه نماز و عبادت به درستی انجام شود رسالت نیز به درستی انجام خواهد شد.

امام جمعه قم با اشاره به تأثیر بد کینه بر روی انسان افزود: کینه انسان را در انجام وظایف عبادی با مشکل مواجه می‌کند.

وی بیان کرد: برخی از بزرگان دین در لحظه مرگ ابتدا اجازه گرفته‌اند که دو رکعت نماز بخوانند زیرا آخرین نماز حس خاصی دارد.

آیت الله سعیدی با بیان اینکه برای تشویق دیگران به نماز باید مهارت‌های دعوت به این فریضه الهی را داشته باشیم، افزود: باید برای ترویج این فریضه الهی اندیشه ورزان برنامه‌ریزی لازم را انجام دهند.

وی با بیان اینکه افرادی که در ستاد اقامه نماز به ترویج این فریضه الهی می‌پردازند باید دارای خصوصیاتی باشند، افزود: مروجان نماز باید به فرمایشات حضرت امام(ره) و مراجع تقلید در خصوص نماز اشراف داشته باشند.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) بیان کرد: اقامه نماز دارای قوانینی است که مروجان این فریضه الهی باید به این قوانین و مقررات آشنا باشند و نباید بر خلاف این مقررات رفتار کنند.

انتهای پیام/ش

چهارمین اجلاس استانی نماز در قم

برچسب ها: نماز ، اخبار فرهنگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.