مسلم آهنگری فرمانده یگان حفاظت محیط زیست مازندران در گفتگو با خبرنگار خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،گفت: ۲۵ مامور این یگان از شهرستانهای محمودآباد، فریدونکنار، آمل، نور به همراه ماموران یگان حفاظت محیط زیست استان با حضور در آب بندانهای محمودآباد تجهیزات شکار و دامهایی هوایی که صیادان برای شکار پرندگان مهاجر نصب کرده بودند را جمع آوری و تخریب کردند.
وی با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ رشته دام هوایی در آب بندانهای شهرستان محمودآباد جمع آوری، ۲۰ کومه صیادی تخریب و دو اسحله غیر مجاز نیز ضبط شد، افزود: آب بندانهای آزادمون، ملاکلا و چهارمحل آهی شهرستان محمودآباد از وجود دامهای هوایی که برای صید در مسیر حرکت پرندگان مهاجر قرار نصب میشد، پاکسازی شد.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست مازندران افزود: محیط زیست استان با حمایت دستگاههای قضایی با شکارچیان غیرمجاز برابر قانون برخورد میکند بنابراین تمام افرادی که به صورت غیرقانونی به شکار مبادرت میکنند بهتر است مطیع قانون باشند.
مسلم آهنگری گفت: در جریان تخریب کومههای غیرمجاز صیادی در محمودآباد یکی از شکارچیان حرفهای که سابقه درگیری با محیط بانان را داشت نیز دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.
وی گفت: محیط زیست مخالف شکار مجاز و قانونی نیست به همین دلیل شرائط دریافت پروانه شکار اعلام شده است که متقاضیان شکار پرندگان خشک زی مانند کبک معمولی میتوانند در پورتال اداره کل محیط زیست مازندران به نشانی http://mazandaran.doe.ir مراجعه و درخواست خود را تا تاریخ ۹ آذرماه ۹۷ ثبت کنند.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست مازندران گفت: متقاضیان پروانه شکار پرندگان آبزی نیاز به ثبت درخواست در سامانه ندارند و مدارک خود را در تاریخی که بعدا اعلام میشود به دفاتر پیشخوان دولت تحویل دهند.
آهنگری افزود: هر شکارچی فقط یک پروانه شکار به مدت ۴۵ روز میتواند دریافت کند.
انتهای پیام/ک