به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،علی خانقائی مدیر کل روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: این میزان روکش آسفالت در جادههای اصلی، فرعی و روستایی و با هدف ارتقای ایمنی جادهها و رفاه حال مسافران انجام شده است.
وی گفت: برای اجرای این مقدار روکش در جادههای سیستان و بلوچستان ۱۱۰ هزار و ۱۰۶ تن آسفالت با اعتبار حدود ۴۴۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان مجموع محورهای مواصلاتی اصلی و فرعی استان را بیش از ۱۰ هزار کیلومتر عنوان کرد و افزود: عملیات روکش آسفالت در مسیرهای ارتباطی استان به تناسب اعتبارات و تامین قیر از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در برنامه کاری این اداره کل قرار دارد.
خانقائی ادامه داد: همچنین روکش آسفالت در راههای ارتباطی بر اساس میزان تخریب و آسیب وارد شده به آنها در اولویت قرار میگیرد.
وی یکی از مهمترین زیر ساختهای توسعه هر منطقه را جاده عنوان کرد و افزود: بهبود وضعیت جادهها میتواند زمینه کاهش تصادفات و تلفات جادهای را فراهم کند.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان با اشاره به اقدامات انجام شده در مسیر سراوان - خاش گفت: برای افزایش حمل و نقل ایمن و روان و به منظور پیشگیری از تصادف ناشی از برخورد رخ به رخ وسایط نقلیه قرارداد فاز نخست عملیات بهسازی و روکش آسفالت محور قدیمی خاش - سراوان با اعتبار ۴۶ میلیارد ریال با پیمانکار منعقد شده است.
خانقائی با بیان اینکه هم اینک این قرار داد در مرحله تجهیز کارگاه قرار دارد افزود: بر اساس برنامه ریزیهای انجام شده مقرر شده است در این مرحله عملیات راهسازی در مسیر گشت تا سراوان به طول ۶۰ کیلومتر انجام شود.
وی اضافه کرد: طول کل این مسیر ۱۵۵ کیلومتر است که پس از اتمام کلیه فازهای اجرایی، رانندگان وسایط نقلیه میتوانند در مسیر خاش به سراوان در دو لاین مجزای رفت و برگشت، تردد کنند.
انتهای پیام/پ