مسابقه طبخ ماهی شهرستان بابل که حدود ۴۰ غذا با استفاده ازگوشت ماهی پخته شده بود، پایان یافت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، ولی اله محمدزاده مدیرکل شیلات مازندران از استقبال خوب مردم شهرستان از غرفه‌های عرضه و طبخ را در زمان برگزاری جشنواره تشکر کرد و استقبال از مسابقه با اراﺋه حدود ۴۰ غذا را مبین گرایش مردم به صرف ماهی به عنوان غذای سلامتی دانست.

وی با بیان اینکه ۱۵ نفربرتر در پنج محور کیفیت و طمع غذا، نوآوری و خلاقیت، باصرفه بودن، حفظ ارزش غذایی و بهترین تزﺋینات با ارائه لوح تقدیر وهدایا تجلیل شد، افزود: این جشنواره به دلیل استقبال خوب مردم تا روز جمعه ادامه دارد.

محمدزاده گفت: نفرات برترجشنواره درمحورنوآوری وخلاقیت رضا عباس زاده کناری رتبه اول، خانم سکینه عابدی رتبه دوم ومنیژه محمدنژاد رتبه سوم راکسب کردند.

مدیرکل شیلات مازندران افزود: درمحور کیفیت، طعم ومزه غذا فاطمه مسلمی، فریبا محمدی و فاﺋزه آریانی، در محور صرفه جویی فاطمه مسلمی، الهه محمدنیا، خدیجه کردی، در محور سهولت طبخ خدیجه کردی، ومحبوبه قلی تبار، رقیه کاملی، درمحوربهترین تزﺋینات آقای امید جلیل وندوخانم مژگان پورعلی به ترتیب رتبه اول، دوم و سوم را کسب کردند.

وی گفت: در این جشنواره ۱۴ نفراز کودکان ونونهالان که بهترین نقاشی را در زمینه ماهی ودریا و فعالیت‌های شیلاتی داشتند بااهدای لوح تقدیرشد.
انتهای پیام/آ

برگزاری جشنواره طبخ ماهی در بابل

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار