به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حسینعلی عبدالحی معاون آبزی پروری سازمان شیلات ایران در بازدید از جشنواره عرضه و طبخ آبزیان شهرستان بابل، با تقدیر از دست اندرکاران شیلات مازندران و نیز حمایتهای فرماندار شهرستان بابل در برگزاری جشنواره گفت: تاکنون ۶۰ جشنواره طبخ ماهی درایران باهدف افزایش سرانه مصرف ماهی درجامعه برگزار شد و تلاش شیلات بر این است که با ترویج شیوههای نوین طبخ و عرضه محصولات شیلاتی مصرف ماهی در سبد غذایی خانوارها افزایش یابد.
وی برنامه شیلات را تلاش برای افزایش سرانه تا ۱۴ کیلوگرم در کشور اعلام کرد و افزود: چنین جشنوارههایی میتواند زمینه را برای توسعه فرهنگ مصرف آبزیان فراهم کند.
انتهای پیام/ م