سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: تمام مراحل کشتار دام در کشورهای C I S علاوه بر نظارت کادر دامپزشکی، بهداشتی کشور میزبان، توسط ناظرین بهداشتی و شرعی کنترل می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: تمام مراحل کشتار دام در کشورهای CIS ( جمهوری های مشترک المنافع مستقل شده از شوروی سابق ) مانند گرجستان، ارمنستان و سایر کشورها، چه پیش از کشتار، چه در هنگام و پس از کشتار علاوه بر نظارت کادر دامپزشکی، بهداشتی کشور میزبان، توسط ناظرین بهداشتی و شرعی متشکل از دامپزشک و روحانی ایرانی که در کشتارگاه مستقر هستند، کنترل می شود.

 امید حاج محمدی روز پنج شنبه با بیان اینکه دام ها پیش از کشتار از نظر بیماری معاینه و سلامت آنها برای ورود به سالن کشتار تایید می شود، افزود: در هنگام کشتار مجددا لاشه ها بررسی شده و لاشه های بیمار حذف می شوند.

به گفته او لاشه های سالم پس از کشتار به مدت 24 ساعت در پیش سرد و در دمای 1 تا 4 درجه سانتی گراد نگهداری شده تا بهPH و دمای مناسب برسد و جمود نعشی لاشه ها صورت پذیرد.

سرپرست اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: خروج از پیش سرد منوط به تایید دامپزشکان کشور میزبان و دامپزشک ناظر ایرانی می باشد و نهایتا لاشه ها قبل از بارگیری با برچسب لیبل گذاری و در لفافه های مخصوص پیچیده شده و در کانتینرهای یخچال دار ویژه حمل گوشت با نصب ترموگراف برای ثبت نوسانات دمایی بارگیری می شوند.

 حاج محمدی بیان کرد: بنابراین تمام شرایط بهداشتی گوشت سرد گوسفند وارداتی ( که عموم مردم آن را به عنوان گوشت گرم وارداتی می شناسند) مورد تایید سازمان دامپزشکی بوده و مردم بدون هیچ گونه نگرانی می توانند مصرف نمایند.

 

انتهای  پیام/ز

مردم بدون هیچ گونه نگرانی می توانند گوشت وارداتی را  مصرف نمایند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.