به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ واقعی مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت : یکی از مشکلات آموزش و پرورش در استان کمبود شدید فضاهای آموزشی است و در حال حاضر احداث 345 کلاس درس در مرکزاستان ضروری است که از این تعداد 54 کلاس درس باید در شهرک های اقماری بیرجنداحداث شود.
وی افزود : مهاجرت های بی رویه به شهرها به خاطر خشکسالی های پیاپی، کاهش جمعیت دانش آموزی روستاها و افزایش جمعیت دانش آموزی در شهرک های اقماری به علت مهاجرت ها، کمبود فضای آموزشی در شهرها و کمبود تجهیزات از مهم ترین چالش های آموزش و پرورش در استان به شمار می رود.
واقعی ، با بیان این که اعتبارات دولتی جوابگوی نیاز مدارس و جمعیت دانش آموزی استان در بخش های مختلف نیست، گفت : کمبود اعتبارات و نحوه واریز سرانه های دانش آموزی، خرید را در مدارس شبانه روزی با مشکل مواجه کرده است.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به تحصیل 18 هزار دانش آموز استان در151 مدرسه شبانه روزی استان، ابراز داشت: سرانه 2 هزار تومانی برای هر دانش آموز در شرایط فعلی کافی نبوده و اگرمساعدت، همراهی و مشارکت اولیا و خیرین نیکوکار نبود بسیاری از هزینه های جاری مدارس به دلیل نقدی بودن خریدها روی زمین می ماند.
وی کمبود و به روز نبودن تجهیزات کارگاهی هنرستان های کاردانش و فنی و حرفه ای استان را یکی دیگر از چالش های آموزش و پرورش خراسان جنوبی برشمرد و اضافه کرد: بیش از 42 درصد دانش آموزان استان در 125هنرستان فنی و حرفه ای و کار دانش مشغول ادامه تحصیل می باشند.
واقعی، تولیدی کردن هنرستان ها را زمینه ساز رونق اشتغال و شکوفایی اقتصاد در استان دانست و خاطر نشان کرد: هنر جویان هنرستان های خراسان جنوبی در زمینه نقشه کشي، طراحی و تولیدفرش، طراحی و دوخت لباس، محصولات کشوارزی، صنایع دستی، سنگ های تزئینی و قیمتی، مصنوعات چوبی، غذاهای بومی و سنتی، نقشه کشی ساختمان و معماری فعالیت می کنند.
انتهای پیام/ک