به گزارش خبرنگار بورس،بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،ابوالحسن فیروز آبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی و رئیس ملی فضای مجازی در چهارمین نمایشگاه تراکنش ایران، اظهار کرد:نیازمند افزایش تعداد اینگونه نمایشگاه ها هستیم.
وی افزود: معتقدهستیم در مرکز ملی فضای مجازی تکنولوژی آی سی تی که پایه تشکیل فضای مجازی است و در تمام سیستم ها به کار می رود موجب بست فضای زندگی انسان ها می شود.
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت:یک پیوستگی محکمی بین فضای مجازی و واقعی وجود دارد،big bank یکی از تحولات فضای مجازی و استفاده آن در دنیای واقعی است.
وی افزود:برنامه روشنی برای ده سال آینده وجود ندارد و صحبت از برنامه های یکساله و کوتاه مدت است.به سمت جهانی شدن حرکت می کنیم که در تعبیر آن مکتب های فکری متعددی بیان شده است.
فیروزآبادی بیان کرد:بعد از گذر سه دهه از فروپاشی شوروی ،آمریکا در تلاش استفاده از سینگل اوردر هاست و ما شاهد انحصار چشمگیر نرم افزارهای آمریکایی هستیم.سخت افزار ها نیز برای آمریکایی ها بسیار قابل اهمیت است.
وی اضافه کرد:در حوزه پلت فرم ها نیز شاهدیم که آمریکایی ها درحوزه بانک ها و رسانه ها با تلاش عجیبی می خواهند نام آور باشند.
بسیاری از کشورها این سوال را می پرسند چرا مدل های حاکم بر رسانه ها،بحث های حریم خصوصی و ... باید آمریکایی باشد!؟ ما از انحصارات و شبه انحصارات باید جلوگیری کنیم.
فیروزآبادی بیان کرد: این روزها شکل گیری استارتاپ ها یکی از عوامل تولی به حساب می آید.در واقع بدون نوآوری هیچ اقتصادی پیشرفت نخواهد کرد.
وی افزود:صنعتگران این روزها دیگر پاسخگوی نیاز خدماتی جامعه نیستند و این بیانگر تشکیل شرکت های خدماتی الکترونیکی است.
دبیر شورای عالی فضای مجازی از شکل گیری بلاکچین ها به عنوان راه های سهولت در انتقال پول خبر داد و گفت: این نگرانی وجود دارد که برخی حکومت ها به عنوان نماینده مردم فضای مجازی را سرکوب کنند اما بدانیم که دولت های کشورهای مختلف تنها نماینده مردمشان نیستند بلکه بخش خصوصی هر کشور نیز نماینده خیل عظیم یک ملت است.
وی اضافه کرد: بانک های کشور در دو دهه گذشته دچار شکاف عمیقی در سرمایه خود شده اند که در صورت دقت نکردن به این موضوع مشکلات جدی تر خواهد شد.
فیروزآبادی بیان کرد: شاید به ظاهر سرمایه آن بانک ها زیاد شود اما در باطن ارزش سهام خود را از دست داده اند.
وی سهم بالای مبادلات را به میزان تراکنش ها نسبت داد و تصریح کرد: مدل های جدید اقتصاد باید به افزایش این ترانس اکشن ها کمک کند اما متاسفانه در دولت محلی برای بررسی مدل های اقتصادی وجود ندارد.در گذشته شما در سال شاید تنها ۵ الی ۱۰ معامله را به ثبت می رساندید اما حالا روزانه هر فرد بالغ بر ۱۰ تراکنش را ثبت می کند و این سندیت راهی برای قانونمند شدن سیستم های بانکی و شرکتی است.
فیروزآبادی ابراز کرد: واقفیم که در حوزه فضای مجازی خلاهایی وجود دارد، حتی زمانی با واردات قطعات و مونتاژ قصد همخوانی با فناوری های دنیا را داشتیم اما این کافی نیست.
وی بیان کرد:در یکی از پیچ های سخت تاریخ یعنی ورود به عرصه چهارم (عرصه فناوری و دیجیتال) قرار گرفته ایم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی تصریح کرد:این بحث در عصر دوم به هنگام طراحی مکس پروداکشن ها اتفاق افتاد که بیانگر انتقال مدیریت اقتصاد به اجتماع بود.
وی افزود:منطور از اجتماعی شدن اقتصاد، همگیر شدن و فعالیت رسانه ای است .چرا که بالاترین کمپانی های دنیا که به ۵ کمپانی تبدیل شده اند با فعالیت رسانه ای معروف هستند.
فیروزآبادی بیان کرد:این ۵ کمپانی نیز آمریکایی هستند شاید کار اصلی آن ها رسانه نباشد اما بیشترین تلاش را در همه گیر بودن فعالیت اقتصادی خود انجام می دهند.
وی گفت:بایستی روش های متنوعی را برای ترنس اکشن ها تعریف کنیم.زیرا آمریکا با تحریم ها ظالمانه یک جانبه نه تنها ما را تحریم کرده بلکه به تهدید کشورهای در ارتباط با مانیز پرداخته است.یکی از مهم ترین افتخارات ایران پس از تحریم ها، رونمایی از چهره یک جانبه گرای آمریکاست.
وی در جمع خبرنگاران بیان کرد: در حوزه رمز ارزها جلسه مثبتی در کمیسیون اقتصادی دولت با حضور شورای عالی فضای مجازی تشکیل شد که در آن برنامه ریزی های نهایی برای راه اندازی ارز دیجیتال بومی انجام شد.
فیروزآبادی افزود:برای اینکه آسیب های ناشی از قطع سوئیفت را کاهش و خنثی کنیم در پی طراحی سیستم هایی مشابه برای تبادلات تجاری با کشورهایی هستیم که هم اکنون با آن ها مراودات تجاری داریم .البته تصمیم گیری در این باره بر عهده بانک مرکزی خواهد بود.
انتهای پیام/