به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، صیاد غلامی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمانشاه امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران از پلمپ یک واحد رستوران متخلف در این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: پرونده این واحد متخلف پس از کشف ۷۰۰ کیلوگرم انواع فراورده خام دامی ناسالم به مراجع قضایی ارجاع شد که این واحد به سه ماه تعطیلی و نصب بنر پلمپ محکوم شد.
وی افزود: این رستوران بهدلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی و همچنین استفاده از مرغ و گوشت تاریخ گذشته پس از ارجاع به مراجع قضایی به مدت ۳ماه تعطیل و محکوم به نصب بنر پلمپ در ورودی این رستوران شد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمانشاه گفت: در بازدیدهای یک هفته گذشته، بیش از ۶۰۰ مورد بازرسی بهداشتی از واحدهای تولید، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی صورت گرفت که مقدار۸۰۰ کیلو گرم انواع فرآورده خام دامی ناسالم کشف و از چرخه مصرف حذف شد.
وی با بیان اینکه نظارتهای صورتگرفته در سطح شهر کرمانشاه ادامه دارد،افزود: علاوه بر رستوران یک واحد غیرمجاز مرغ زنده فروشی با اخذ دستور مقام قضایی پلمب شد.
غلامی بیان کرد: فرآوردههای خام دامی علاوه بر اینکه باید ازمراکز مجاز ومورد تایید اداره دامپزشکی تهیه شود بلکه خریداران هم باید به تاریخ تولید و لیبل محصولات دقت کنند.
وی در ادامه عرضه گوشت ناسالم و خارج از چرخه مجاز کشتارگاهی را مشمول برخوردهای سخت دامپزشکی دانست و گفت: ضبط و امحاء دام و طیور کشتار شده و معرفی به مراجع قضایی از عواقب این کار است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمانشاه در ادامه از مردم خواست در صورت مشاهده اینگونه موارد، مراتب را از طریق شماره ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ به دامپزشکی اطلاع دهند.
انتهای پیام/ز