وی ادامه داد: به دلیل جمعیت تحت پوشش دانشگاه شهید بهشتی برخی از مردم برای دریافت خدمات بهداشتی درمانی به مراکز خصوصی مراجعه میکنند که حاشیه نشینها یکی از مسائل جدی برای شهر تهران محسوب میشوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: آسیبهای اجتماعی و سلامت بین حاشیه نشینها وجود دارد که به دلیل متنوع بودن فرهنگ کار ما را کمی سخت کرده است.
آقاجانی افزود: پایین بودن سرمایه اجتماعی و کاهش اعتماد به سیستم دولتی از دیگر مسائلی است که ما با آن دست و پنجه نرم میکنیم و امروزه شناسایی خیرین در تهران نسبت به سایر استانها سختتر است.
وی با اشاره به اینکه نسبت طلاق به ازدواج در سال 96 بیش از 95 درصد است و نرخ کودکان کار در تهران دو برابر سایر استانها است، افزود: کودکان کار و مهاجران افغانی هزینههای زیادی بر بیمارستانهای دولتی تحمیل میکنند که این مسئله مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده است.
آقاجانی تأکید کرد: کانونهای سلامت محله فرصت بزرگی است که شهرداری برای ما ایجاد کرده که در این زمینه جلسات توجیهی برای مدیران برگزار و توانمندسازی کارشناسان جهت آموزش انجام شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: دانشگاه شهید بهشتی با معاونت بهداشت تفاهمنامهای در زمینه اجتماعی شدن سلامت انجام داده است تا کارها با روند سریعتری انجام شود.
وی افزود: خیرین تهران در حدود 21 میلیارد ریال به ما و دانشگاه شهید بهشتی کمک کردهاند، در این راستا یک خوابگاه دانشجویی در منطقه اوین به وسیله خیرین در حال ساخت است.
انتهای پیام/