به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛احمد عطارنیا مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان قم با بیان اینکه وضعیت اشتغال مهارت آموختگان بعد از دریافت گواهینامه مهارت و پس از طی یک فاصله زمانی 6 ماهه درسه گروه شاغلین، کارجویان و غیرکارجویان، رهگیری و رصد میشود تا دورههای آموزشی که نرخ اشتغال کمی داشتند با دورههای جدید جایگزین شوند،گفت:در 6 ماهه سال برای هزار و 118 نفر از مهارت آموختگان مراکز ثابت فنی و حرفهای استان رهگیری اشتغال انجام شده است که از این تعداد قریب به 327 نفر مشغول به کار شدهاند.
وی جمع کارجویان در این دوره را 313 نفر عنوان کرد و گفت:در رهگیری صورت گرفته از وضعیت اشتغال این افراد، 163 نفر به خاطر کمبود فرصت شغلی، 64 نفر به دلیل عدم وجود سرمایه کافی، 65 نفر به دلیل پایین بودن دستمزد، 14 نفر به دلیل عدم رغبت به شغل پیشنهادی و هفت نفر به علت ضعف آموزش مهارتی تاکنون موفق به اشتغال نشدهاند.
عطارنیا اضافه کرد: طبق رهگیری صورت گرفته 74 نفر از مهارت آموختگان قبلاً شاغل بوده اند که هدف آنها تکمیل مهارت و فراگرفتن حرفههای جدید بوده و 456 نفر غیر کارجو از قبیل دانشجو، دانش آموز، سرباز و خانه دار یا افرادی بودهاند که تمایلی به کار نداشتهاند .
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قم اعلام کرد:رهگیری اشتغال از 79 دوره آموزش کارآموزان و 6 مرکز ثابت آموزش فنی و حرفهای انجام شده است .
عطارنیا در پایان بر اهمیت فرآیند مشاوره، رهگیری، اشتغال در مراکز آموزش فنی و حرفهای استان تاکید کرد و افزود: اجرای دقیق این فرآیند سبب هدایت صحیح کارآموزان و اثر بخشی آموزشهای مهارتی در راستای ایجاد اشتغال خواهد شد.
وی بیان کرد: بهره برداری از نتایج حاصل از رهگیری اشتغال مهارت آموختگان از جمله برنامههای سند راهبردی مهارت و فناوری در راستای توسعه و ارتقاء آموزشهای مهارتی و اثر بخشی این قبیل آموزشها به شمار میرود.
انتهای پیام/ح